franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Robert Balantič
Robert Balantič
3 21.02.2020 08:41:43

To je strogo prepovedano ... Zahović se zaveda, kakšen uvod nas čaka, Mariborčane pa OPOZARJA!

Grega Wernig
Nogometna vročica v pričakovanju večnega derbija in začetka spomladanskega dela sezone se stopnjuje, z njo smo soočili tudi športnega direktorja Maribora. Hkrati je Zlatko Zahovič spregovoril o jesenskih dosežkih vijoličastih, o aktualnem stanju pod Kalvarijo in še čem.

Zimski premor je bil dolg, a zdaj je čakanja naposled konec. Jutri se bo začel spomladanski del sezone na prvoligaškem prizorišču in začel se bo eksplozivno. Z večnim derbijem pod Kalvarijo. Nekateri menijo, da bi bilo morda bolje, da bi bil na sporedu malce pozneje, športni direktor Maribora ne spada v to skupino. »Veseli smo, da je tako, ker smo navajeni velikih tekem, takšen vstop v drugi del prvenstva je vrhunski,« je dejal Zlatko Zahović in opozoril tudi na preostale preizkušnje. »Med seboj se bodo srečale ekipe iz prvega dela lestvice in tiste iz drugega, uvod bo zares nadvse zanimiv. In takšno je tudi celotno tekmovanje. Veliko je dobrih, negotovih dvobojev.«


Toda derbi je vseeno derbi, seveda nas je zanimalo, kakšna so njegova pričakovanja. »Veselimo se tekme, seveda želimo zmagati. Prepričan sem, da se bo obrnila v našo smer, ker dobro delamo. Ne manjka nam pozitivne energije in gotovo bomo storili vse, da bi razveselili naše navijače. Vem, da bodo fantje dali vse od sebe, zato ni strahu pred porazom. Nimamo ga v klubu, nimajo ga igralci. To je v športu nekaj najslabšega. To je strogo prepovedano ne glede na to, s kom in kje igraš ter kakšen je vložek. Vedno je treba ohraniti pozitivno razmišljanje in si prizadevati pokazati vse svoje sposobnosti. Boj se potem lahko razplete tako ali drugače, toda z igrišča je vedno treba z dvignjenimi glavami,« je kolegom s tiskane izdaje Ekipe SN poudaril Zahović.

CELOTEN POGOVOR Z ZLATKOM ZAHOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike