Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 20.02.2020 18:22:17

OGLASIL SE JE! Milan Mandarić POSLAL GLASNO SPOROČILO: Vse, kar počnemo, počnemo ZA ...

BOBO
Pred nadaljevanjem sezone se je oglasil tudi Milan Mandarić.

Predsednik Olimpije je na uradni spletni strani kluba spregovoril o najnovejši okrepitvi zmajev, slovenskem reprezentančnem napadalcu Romanu Bezjaku. "Cilj je vedno oblikovanje zmagovalne ekipe, in čeprav v času prestopnega roka ni prišlo do velikega števila prihodov, na novo prišli igralci kažejo na to, kakšno kvaliteto si v klubu želimo in h kakšnim ciljem stremimo," je začel Mandarić. 

"Roman ima zelo veliko širino, ki jo potrebuje vsak klub. Značilnost, ki jo osebno še posebej cenim, je njegov karakter na igrišču. Je igralec, ki lahko ekipi pripomore na vseh točkah igre, ne nazadnje pa je igralec, ki zna dati gol. Menim, da se bo brez težav vklopil v ekipo in ji prinesel dodano vrednost. Verjamem, da gre za igralca, ki lahko naredi razliko," je svojega novega nogometaša pohvalil prvi mož Ljubljančanov. "Zame ima Roman že prej omenjeno kvaliteto, ki ga loči od povprečnega igralca. Gre za njegov karakter, borbo do zadnje minute na igrišču. Ta ne popusti celotnih 90 minut tekme in s tem načinom igre bo lahko vzdignil celotno ekipo. Na kratko, gre za dobrega ter izkušenega igralca, ki se bo lahko hitro vklopil v ekipo," je še dodal.

Mandarića veseli tudi, da je njegov klub našel slovensko okrepitev: "Vse, kar počnemo, počnemo za dobro slovenskega nogometa, Ljubljane in ne nazadnje Olimpije. Želimo si zmagovalne ekipe s kvaliteto in ne samo rezultatom. Torej želimo si kvalitetno igro, zmagovalno mentaliteto in željo po zadevanju golov. Roman Bezjak bo kot posameznik te kvalitete v igro vsekakor vnesel. Dejstvo, da je Slovenec, pa je za vse nas samo še dodaten plus, namreč smo slovenski klub in pomembno je, da imamo tudi slovenske igralce."

Predsednik Olimpije je zadovoljen z opravljenim v zimskem prestopnem roku. "Sem zadovoljen. Najbolj zadovoljen pa bom, če nam uspe osvojiti prvenstvo. To bi bila zares pika na i tej sezoni. Seveda je to bil tudi moj cilj in ker gre za zadnje leto mojega delovanja, bi si želel svojo misijo zaključiti z uspehom," pravi Mandarić. In zaključuje: "Podpisali smo posebnega igralca, ki ima fantastičen karakter in bo celotni ekipi dodal posebno dimenzijo. Ne dvomim o njegovem pozitivnem doprinosu."

Članki iz rubrike