Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2020 08:58:30
Deli članek:

Milan Mandarić znova UDARIL po Sloveniji in Slovencih: Slovenija je zelo lepa država, TODA ...

Jurij Kodrun

Kadarkoli se oglasi, Milan Mandarić dvigne veliko prahu.

Nič drugače ni bilo niti v zadnjem intervjuju, ki ga je predsednik Olimpije dal hrvaškemu Novemu listu. V intervjuju je Milan Mandarić pojasnil vse podrobnosti okrog razhoda z Igorjem Bišćanom, hkrati je o odličnem hrvaškem strategu spregovoril s precej pikrim tonom

Toda tukaj se kontroverzne izjave Mandarića še niso končale. Na vprašanje, kako to, da se je odločil za Slovenijo, je predsednik Olimpije odgovoril v podobno pikrem tonu. In se še enkrat več spravil na Slovenijo in Slovence, s trditvijo, da pri nas ni dobil spoštovanja, kakršnega bi si zaslužil. 

"Zakaj ravno Olimpija? Zakaj ravno Slovenija? To je dobro vprašanje. Ne želim reči, da sem naredil napako, kajti Slovenije je zelo lepa država, toda ... Nisem dobil spoštovanja, ki sem ga pričakoval in katerega sem imel v vseh drugih klubih, v katere sem vlagal. Toda to zdaj več ni pomembno. V Slovenijo sem prišel, ker sem v nekem trenutku postal nostalgičen. Ko sem bil mlad, sem vedno sanjal o Ameriki, oče pa mi je dejal: 'Sine, Slovenija je naša Amerika'," je dejal Milan Mandarić.