Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
7 17.11.2019 18:07:44

KONEC ljubezni: Barcelona ODPISALA velikega zvezdnika, čigar želja je igranje samo za TALE KLUB!

Reuters
Pri Barceloni so se že odrekli enemu od svojih zvezdnikov.

Športni direktor katalonskega velikana Eric Abidal je namreč 'prečrtal' Ivana Rakitića, kar je potrdil v pogovoru za Mundo Deportivo. Francoz je ob tem mirno dejal: "Rakitić dobro ve, da obstajajo športne odločitve, ki jih je potrebno razumeti. Preprosto ni več v naših načrtih, o čemer smo ga že obvestili."

Po petih letih in pol se bo torej končala ljubezen med klubom in hrvaškim reprezentantom, ki bo januarja že lahko zamenjal okolje. Barcelona bi zanj rada iztržila 35 milijonov evrov, za Rakitića pa obstaja precejšnje zanimanje, govori se, da si ga želijo Milan, Inter, Manchester United, madridski Atletico in še bi lahko naštevali.



Toda hrvaški vezist je odločen, njegova želja pa je tudi znana. Karirero bi rad nadaljeval v Juventusu, kjer bi se pridružil Cristianu Ronaldu. Nogometaš, ki bo marca dopolnil 32 let, je bil že poleti v kombinacijah, da bi končal v Torinu, a se takrat to ni zgodilo, saj črno-beli niso želeli plačati zahtevane odškodnine. Namesto 35 miljonov so želeli Barceloni dati federica Bernardeschija, a Katalonci nad to ponudbo niso bili navdušeni.

Juventus bi moral pozimi prodati katerega od svojih vezistov, da bi lahko pripeljal Rakitića. V Italiji se že glasno govori, da bi se lahko poslovila Emre Can in Sami Khedira, prav tako pa je znano, da bi Hrvat pri stari dami zaslužil okoli osem milijonov evrov na sezono.

Članki iz rubrike