krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221 Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

nu
nu
4 12.11.2019 07:11:11

TEKLA JE KRI! Podrobnosti PRETEPA nogometašev slovenskega prvoligaša OSUPNEJO! Prišla je POLICIJA, ki ...

BOBO
Po tekmi Prve lige Telekom Slovenije so zapele pesti, stepla sta se nogometaša dveh klubov. Pravijo, da je bilo grozljivo!

Da je bila tekma med Triglavom in Bravom sila vroča, ni dvoma. Kranjčani so slavili z 1:0, sodnik je pokazal kar 18 kartonov, tudi dva rdeča, trener gostov Dejan Grabić pa je bil po obračunu oster, da bi težko bil bolj. Prav po obračunu pa se je v Kranju zgodil tudi incident neverjetnih razsežnosti, v garderobnih prostorih je namreč prišlo do pretepa med dvema nogometašema. V lase sta si po neuradnih informacijah skočila domači nogometaš Luka Majcen in član Brava Alen Krcić.

Kot smo izvedeli, je bil pretep silovit in zares grozljiv. Majcen naj bi Krcića zgrabil za vrat, nakar naj bi udarci padali z obeh strani. Bojda naj bi bila po pretepu tla garderobe celo nekoliko okrvavljena, med posredovanjem je bila lažje poškodovana varnostnica, pomoč klubske zdravnice je potreboval tudi Krcić, kasneje pa so na kraj obračuna prišli celo policisti. Ti so oba nogometaša zaslišali, ali ju bodo tudi ovadili, še ni znano.



Na kraju dogajanja je bil tudi delegat Iztok Gustinčič in sila zanimivo bo videti, kaj vse je zapisal v svoje poročilo. Če je v slednjem omenil tudi pretep, se obema nogometašema zagotovo ne piše nič dobrega. Zanimivo bo videti tudi, kako se bosta odzvala oba kluba …

VEČ O DOGAJANJU PO TEKMI TRIGLAV  BRAVO SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KJER JE NA VOLJO TUDI KRATKA IZJAVA ENEGA OD OBEH DOMNEVNIH VPLETENIH.

Članki iz rubrike