volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 11.11.2019 16:26:12

Kot da bi bruhal Vezuv! V Neaplju NAPETO STANJE, hud napad predsednika na igralce

Profimedia
Pod Vezuvom je nemirno, predsednik Napolija Aurelio De Laurentiis je povsem izgubil živce.

Kmalu bo minil mesec dni, odkar v Neaplju čakajo na novo zmago. Potem ko so se v preteklih sezonah izoblikovali v prvega zasledovalca Juventusa, se zdaj spreminjajo v povprečnega italijanskega prvoligaša. Po pisanju italijanskih medijev razvpiti De Laurentiis pripravlja razprodajo igralskega kadra  najprej pozimi, potem pa še poleti.

Na odstrelu naj bi se znašli domala vsi igralci, tudi najboljši. Predsednik je naravnost ponorel, saj nima več potrpljenja z zvezdniki, ki so zavrnili biti del kazenskega tabora  potem ko je ekipa prejšnji teden v ligi prvakov ponovno razočarala. Le domači remi s Salzburgom je bil očitno kaplja čez rob, zato bi morali igralci tekmo z Genoo pričakati v kazenskem taboru. Udeležbo v slednjem sta prva zavrnila Dries Mertens in Jose Callejon, ki sta se tako že znašla na seznamu igralcev, ki bodo zapustili Neapelj.

Aurelio De Laurentiis
Profimedia


De Laurentiis, ki je v Los Angelesu, je igralcem sporočil: "Vse vas bom odpustil!" Do zdaj naj bi že prekrižal sedem nogometašev, večina od teh je nosilcev  domnevno Dries Mertens, Jose Callejon, Allan, Kalidou Koulibaly, Lorenzo Insigne, Faouzi Ghoulam in Elseid Hysaj.

Callejon naj bi odšel na Kitajsko (Dalian Yifanga), tam sta že Rafa Benitez in Marek Hamšik. Možnost odhoda v Azijo ima tudi Mertens, a je zanj zainteresiran tudi Inter.

Članki iz rubrike