mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 11.11.2019 17:00:33

Ronaldo bi lahko DRAGO PLAČAL svojo NEČIMRNOST: GROZI mu DVELETNA PREPOVED nastopanja!

Reuters
Potem ko ga je Maurizio Sarri zamenjal na drugi zaporedni tekmi, je Cristiano Ronaldo kar odšel s stadiona.

Razočarani Portugalec ni mogel verjeti, kaj mu je 'storil' trener, tokrat je moral z igrišča že v 55. minuti, česar nikakor ni mogel sprejeti, saj je bil to njegov tisoči nastop v profesionalni karieri in je mislil, da bo poseben. No ja, saj je bil, vendar ne na tak način, kot si je zamislil.


Ob odhodu z igrišča je trenerju namenil kar nekaj neprimernih besed, odšel v slačilnico, v 87. minuti obračuna med Juventusom in Milanom pa celo zapustil stadion.

Vendar pa bi ga to lahko zelo drago stalo. Zdaj se je namreč oglasil Antonio Cassano, ki je ob novici ob Ronaldovem predčasnem odhodu s stadiona samo debelo pogledal. Nič čudnega, ko pa je tudi sam naredil nekaj podobnega in ima izkušnje s tem. "Predčasno je zapustil stadion?" je kar malo nejeverno vprašal nekdanji italijanski reprezentant, nato pa razložil: "Tega se ne sme početi zaradi dopinškega preverjanja. Enkrat sem to naredil tudi sam, a sem se moral vrniti, da ne bi dobil dveletne prepovedi nastopanja," je dejal Cassano in dvignil ogromno prahu.

Seveda obstaja možnost, da je Ronaldo preveril, ali je bil prav on izbran za to, da bi moral po tekmi dati vzorec urina za dopinško preverjanje. Če tega ni storil, pa bi lahko svoje početje zelo, zelo drago plačal. Posledice bi lahko bile ogromne, saj bo portugalski zvezdnik v začetku februarja praznoval 35. rojstni dan ...

Članki iz rubrike