fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

Bangun Dobra karma

Si želite vrniti izgubljeno ljubezen?

denis-avdić-show, lea-sirk Svet24.si

VIDEO: Kako je Lea Sirk imitirala Denisa Avdića

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

merkur Dobra karma

Horoskop od 18. do 25. 11. 2019 : od Merkurja si ...

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

_BVP0088 Njena.si

Kamere zamolčale, zakaj ga Kmetje niso marali

nu
nu
2 04.11.2019 10:18:01

Presenečenje?! Trener Mure Ante Šimundža je po veliki zmagi spregovoril o morebitnem NASLOVU PRVAKOV!

Aleš Cipot
Ante Šimundža je bil zadovoljen po zmagi Mure nad Olimpijo.

"V prvem polčasu nismo počeli stvari, za katere smo se dogovorili. Ljubljančanom smo dovolili medprostore, dovolili smo jim globino, zato je njihova individualna kakovost prihajala do izraza v še večji meri. Zlasti v uvodnih 20 minutah smo precej trpeli, a smo nato le vzpostavili ravnotežje, toda to nikakor ni bila podoba, kakršno smo želeli. Imeli smo preveč izgubljenih žog in preveč preslabo izpeljanih hitrih napadov ter protinapadov, prav tako je bilo premalo kontinuiranega napadanja. Skratka, bili smo preširoki in predolgi."
V nadaljevanju se je znova zgodilo, kot bi na igrišče pritekla neka druga ekipa. "Med odmorom smo te stvari izboljšali, pomanjkljivosti smo odpravili. Igrali smo, kot smo se dogovorili. Zožili smo igralni prostor in omejili kvaliteto Olimpije, bili smo neprimerno boljši kot v prvem polčasu," je pojasnjeval mariborski strokovnjak na črno-beli klopi in poudaril. "Neizmerno me veseli, da smo v 14 dneh odigrali že peto tekmo, Olimpija tretjo, a smo bili tekaško kljub vsemu na vsaj enaki ravni. Z goli smo kakopak dobili še dodatno energijo in bili nepopustljivi vse do konca. Bilo je nadvse težko, prigarali smo si ves izkupiček, ampak menim, da zasluženo."
Uspeh Mure je poskrbel za še večjo gnečo pri vrhu lestvice, toda Ante Šimundža mu vendarle noče pripisovati pretirano velikega vpliva. "Tako kot z vsako zmago smo osvojili nove tri točke. To je vse, je pa res, da so prestižne, kar nam mora dati dodatni zagon za še bolj trdo delo."

Članki iz rubrike