Josip Broz Tito Svet24.si

Zgodbe zdravnikov o Titovih poslednjih dneh in ...

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno (12. 11.)...

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 12. novembra

stanovanje Svet24.si

Kako kupiti stanovanje brez kredita?

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: po divjanju končno ...

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

nu
nu
0 03.11.2019 20:04:43

POVZROČILI SO ŠKANDAL, želeli pa so le napolniti stadion! Vendar z EROTIČNO REKLAMO?!? (foto)

Dvignilo se je ogromno prahu, obtožbe so hude, vendar klubsko vodstvo v tem ne vidi nič spornega.

Švicarski Servette je pred tekmo z aktualnimi prvaki in trenutno vodilnimi Young Boysi poskušal narediti vse in še več, da bi bil stadion z nekaj več kot 30 tisoč sedeži poln. Nič spornega, vsak klub si to želi.

Vendar Švicarji so šli povsem do roba, za številne celo čez rob. Tekmo in vstopnice za tekmo so oglaševali s fotografijo pomanjkljivo oblečene gospodične, ki hiti po stopnicah. Na fotografiji, ki je bila narejena na erotičnem sejmu v Ženevi izpred dveh let, je viden logotip Servetta, tako je videti, kot da razgaljena mladenka vstopa v prostore kluba. Zraven so pripisali, da je izjemno veliko zanimanje za vstopnice za nedeljsko tekmo.

servette porn hub


Jezni navijači so napadli neprimerno reklamo, češ da gre za seksizem, obenem so neprimerno objavo na družbenih omrežjih videli tudi otroci.

Klubski veljaki se branijo, češ da so se zavedali, kaj objavljajo, vendar so želeli s tovrstno provokacijo izzvati navijače. "Mislimo, da je objava zabavna, da se ljudje ob njej smejijo." No, na koncu so se vendarle opravičili vsem, ki jih je fotografija užalila.

Z žgečkljivo objavo pa Servette ni uspel niti približno napolniti stadiona. Na koncu se je zbralo le dobrih 8000 gledalcev, vseeno pa je domači klub favorizirane goste odpravil s 3:0.

Značke: tekma, vstopnice

Članki iz rubrike