mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ro
ro
1 03.10.2019 12:18:46

NUJNI KLIC iz Fazanerije v Ljudski vrt! Dobili, kar so HOTELI, obstaja pa UTEMELJEN SUM, da ...

alesfevzer.com
Začelo se je zaključno odštevanje do štajersko-prekmurskega derbija.

Niti najmanjšega dvoma ni, da bo oziroma je v 13. prvenstvenem krogu v središču pozornosti spopad med Mariborom in Muro, štajersko-prekmurski derbi bo v sobotnem večeru v Ljudskem vrtu. Začel se bo ob 20.15 in popolnoma jasno je, da je pričakovati (vsaj) zelo dobro zasedene tribune. Obeta se imenitna kulisa, h kateri bodo v veliki meri prispevali navijači črno-belih, ki bodo svoje ljubljence znova spodbujali v velikem številu. Soboška bo severna tribuna pod Kalvarijo in ni jih malo, ki menijo, da bo morda nabito polna.

Vstopnice za gostujoči sektor sicer niso na voljo v spletni prodaji, zagotoviti si jih je mogoče zgolj v Fazaneriji, kjer prodaja v tamkajšnjem baru poteka vsak dan med 14. in 20. uro.

Muraši so najprej rezervirali 650 kart. Sto za organizirano navijaško skupino Black Gringos ter 550 za ostale privržence Anteja Šimundže in njegovih varovancev, a seveda je bilo kot na dlani, da jih bo hitro premalo. In zdaj o tem ni več nikakršnega dvoma. Iz Murske Sobote so bili že v sredine zgodnjem dopoldnevu prisiljeni poklicati v Maribor s prošnjo po dodatnih vstopnicah. Naročili in dobili so jih 600, kakopak pa obstaja 'utemeljen sum', da bodo muraši kmalu spet zavrteli telefonsko številko ene od pisarn aktualnih prvakov na Mladinski ulici 29. Z željo po še večjem številu dragocenih koščkov papirja ...
Mura organizira tudi avtobusni prevoz, za katerega je treba v paketu z vstopnico odšteti 17 (odrasli) in 13 evrov (otroci). Posamična karta stane 9 evrov za odrasle, za mladostnike do 15. leta 5 evrov. 

Članki iz rubrike