franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 03.10.2019 09:16:30

Užaljeni Italijani z VSO SILO nad Skomino: Poglejte, kaj mu delajo, Inter naj bi ostal brez PENALA! (video)

Reuters
Damir Skomina je dobro opravil svoje delo, a Italijani menijo drugače.

Ali so Italijani prestopili mejo? Sodnik Damir Skomina je dobil eno najtežjih nalog v drugem krogu letošnje sezone lige prvakov. Uefa mu je zaupala nadvse odgovorno delo, na Camp Nouu je delil pravico med Barcelono in Interjem. Tekma kroga se je končala z zmago domače ekipe, čeprav so bili gostje zelo nevarni in na trenutek celo boljši tekmec.


Ekipa slovenskega vratarja Samirja Handanovića je v 3. minuti celo povedla, v drugem polčasu pa so zagospodarili domači nogometaši in v 58. minuti najprej izenačili, v 84. minuti pa dosegli še en zadetek prek Luisa Suareza in slavili z 2:1. A po mnenju trenerja Interja zmaga domačih ni bila upravičena. V prvi vrsti zaradi odlične predstave njegovih varovancev, ob tem pa je naštel nekaj hudih napak slovenskega sodnika. A te so bile bolj kot ne plod jeze. Antonio Conte je Slovencu očital, da mu je grozil s tem, da ga bo poslal na tribuno, a temperamentni Italijan se kar ni in ni mogel umiriti. Skomini je neprestano očital napake, za kar je dobil tudi opozorilo.

A ugledna italijanska Gazzetta je šla še dlje, Skomini očita dvojna merila, še posebej pa jo je zmotil rumeni karton Barelle v šesti minuti tekme. Takrat je naredil prekršek, ki ga je Skomina tudi sankcioniral, v nadaljevanju pa so domači naredili kar nekaj identičnih prekrškov, česar Koprčan ni kaznoval. Italijane je razjezila tudi sporna odločitev v 56. minuti, ko je Arthur v svojem kazenskem prostoru izgubil žogo, pri tem pa nespretno spotaknil Sensija. Italijan je resnično hitro padel po tleh, Skomina pa ni potreboval niti VAR-a.

Značke: skomina, barcelona, inter

Članki iz rubrike