Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
10 03.10.2019 08:30:08

NORO! Mnogi so dajali ZA KRISA - toda JOSIP ILIČIĆ je plačal ... UAU, glejte TO, Jojo je CAR!

Profimedia
Vsak evro šteje, vsako nakazilo šteje.

Kot veste, je Slovenija stopila skupaj zaradi zdaj vsem znanega fanta Krisa, ki je za svoje zdravljenje potreboval 2,3 milijona. Stekla je velikanska akcija, v kateri je Slovenija do ponedeljka zbrala 3,7 milijona, nekatera nakazila iz raznih akcij pa še vedno prihajajo. Resnično neverjetno, izjemno.

Akcija je sprva stekla z željo, da bi vsak prebivalec Slovenije pomagal z enim evrom, zelo odmevna je bila nato pobuda Kris5, v kateri je bilo z sms-om mogoče darovati 5 evrov. Tisti, ki so zmogli, pa so šli seveda čez. Kar nekaj slovenskih nogometašev je nakazalo stokrat več, ker so čutili, da bi se s stokrat višjimi plačami to spodobilo. Tudi Luka Dončić je nakazal in ob tem dal na dražbo svoje superge, raznih dražb je bilo še cel kup, mnogi slovenski športniki so prispevke zbirali tudi od svojih soigralcev v klubih.



No, Krisova mama je enako hvaležna za vsak evro, je pa za POP TV vendarle posebej izpostavila enega darovalca oziroma eno enkratno nakazilo - brez dražbe in povsem iz lastnega žepa. Kot poroča POP TV, je že na začetku akcije, ko še ni bilo jasno, ali bomo zbrali dovolj, v ospredje stopil Josip Iličić, znani dobrotnik in velik ljubitelj otrok, ki je tudi sam imel velike zdravstvene težave. Točen znesek ostaja skrivnost, so pa objavili podatek, da je bilo plačilo petmestno.

Ogromno torej v vsakem primeru. Kdor pozna Iličića, pa zagotavlja, da se zagotovo ne pogovarjamo o 10.000 evrih, temveč o še občutno višji petmestni številki. Kar pa sploh ne pomembno - klobuk dol, care!

Članki iz rubrike