stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
5 17.09.2019 08:28:20

Kronaveter se NE STRINJA z Milaničem! Poglejte, kako je Krona videl ŽVIŽGE NAVIJAČEV

Grega Wernig
Rok Kronaveter je bil junak sobotnem zmage nad Aluminijem.

Čeprav je Darko Milanič pred tekmo razlagal, da zaradi poškodbe v soboto ne bo mogel računati na Roka Kronavetra, se je mariborska sedmica znašla v začetni enajsterici vijoličastih. Izkušeni vezist je odigral odlično tekmo, prispeval asistenco za prvi gol Maribora in sam zabil drugega, zmagovitega. 


Po koncu tekme je stopil tudi pred predstavnike medijev in zelo iskreno, tako kot to stori zmeraj, ocenil samo tekmo. "V prvem polčasu smo bili dobri, imeli smo nekaj lepih situacij, ki bi jih morali boljše rešiti, a smo bili slabši v zaključkih. Tudi v nadaljevanju smo dobro igrali, do našega drugega zadetka, nato smo se v zadnjih 20 minutah preveč potegnili nazaj in dovolili Aluminiju, da nas je ves čas pritiskal. Tega si ne bi smeli dovoliti. Veseli smo, da smo zmagali in da smo začeli mini serijo," je dejal Kronaveter. 

In medtem ko je Milanič govoril o tem, da je po koncu tekme s tribun slišal aplavze, je Kronaveter slišal tisto, kar so slišali tudi vsi ostali v Ljudskem vrtu. Žvižge. Žvižge predvsem na Milaničev račun. "Glede na to, v kakšnem klubu igramo, je normalno, da je na nas ves čas pritisk tako rezultata kot lepe igre. Mislim, da smo zadnjih 20 minut dvoboja zares odigrali precej slabše. Ne vem, zakaj smo se potegnili tako nazaj. Publika je to videla. Vsi skupaj se zavedamo, da ni bilo najboljše. Morda so bili nekateri žvižgi navsezadnje tudi upravičeni. Za nas je najpomembnejše, da smo zmagali, prišla pa bo tudi samozavest, ki nam v tem trenutku morda še malce manjka," je Krona poudaril, da razume navijače.

Članki iz rubrike