Angeli Dobra karma

Kako pisati angelom, da nas bodo (u)slišali?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

33237601_10215838954103822_4379490890880647168_n_0 Necenzurirano

Novi poslanci: "udbovec", strokovnjak za zvonove, ...

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

chang (3) Njena.si

Špela Grošelj je bila kar naenkrat videti drugače

nu
nu
5 17.09.2019 08:28:20

Kronaveter se NE STRINJA z Milaničem! Poglejte, kako je Krona videl ŽVIŽGE NAVIJAČEV

Grega Wernig
Rok Kronaveter je bil junak sobotnem zmage nad Aluminijem.

Čeprav je Darko Milanič pred tekmo razlagal, da zaradi poškodbe v soboto ne bo mogel računati na Roka Kronavetra, se je mariborska sedmica znašla v začetni enajsterici vijoličastih. Izkušeni vezist je odigral odlično tekmo, prispeval asistenco za prvi gol Maribora in sam zabil drugega, zmagovitega. 

Po koncu tekme je stopil tudi pred predstavnike medijev in zelo iskreno, tako kot to stori zmeraj, ocenil samo tekmo. "V prvem polčasu smo bili dobri, imeli smo nekaj lepih situacij, ki bi jih morali boljše rešiti, a smo bili slabši v zaključkih. Tudi v nadaljevanju smo dobro igrali, do našega drugega zadetka, nato smo se v zadnjih 20 minutah preveč potegnili nazaj in dovolili Aluminiju, da nas je ves čas pritiskal. Tega si ne bi smeli dovoliti. Veseli smo, da smo zmagali in da smo začeli mini serijo," je dejal Kronaveter. 

In medtem ko je Milanič govoril o tem, da je po koncu tekme s tribun slišal aplavze, je Kronaveter slišal tisto, kar so slišali tudi vsi ostali v Ljudskem vrtu. Žvižge. Žvižge predvsem na Milaničev račun. "Glede na to, v kakšnem klubu igramo, je normalno, da je na nas ves čas pritisk tako rezultata kot lepe igre. Mislim, da smo zadnjih 20 minut dvoboja zares odigrali precej slabše. Ne vem, zakaj smo se potegnili tako nazaj. Publika je to videla. Vsi skupaj se zavedamo, da ni bilo najboljše. Morda so bili nekateri žvižgi navsezadnje tudi upravičeni. Za nas je najpomembnejše, da smo zmagali, prišla pa bo tudi samozavest, ki nam v tem trenutku morda še malce manjka," je Krona poudaril, da razume navijače.

Članki iz rubrike