Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 16.09.2019 17:54:54

VELIKO SRCE Reneja Krhina! Daleč od doma, a V SRCU vedno DOMA (foto + video)

Grega Wernig
Slovenski nogometni reprezentant je že kot mladenič zapustil svoj rojstni kraj, toda pozabil ga ne bo nikoli. Niti danes ga ni, ko se je spet oglasil na družbenem omrežju.

Rene se je kot 17-letni mladenič iz Maribora oziroma Jakobskega Dola, kjer je živel, odpravil v Italijo, v nogometno šolo slovitega Interja. Po tem, ga je v nogometna pot vodila po celi Evropi, vmes pa se je seveda vedno vračal domov, da je zaigral za reprezentanco, proste trenutke pa izkorišča tudi za obisk domačega kraja.

Ker je daleč od doma, trenutno igra za francoskega prvoligaša Nantes, seveda ljudem iz domačega kraja pomaga na drugačen način. Maja Petrič je na svojem FB profilu objavila, da išče pomoč za delo v strežbi v majhnem in mirnem gostinskem lokalu Kaja v Jakobskem Dolu. Rene ne bi bil Rene, če ne bi Maji pomagal in je objavo povzel in jo objavil na svojem FB profilu, ki ima seveda veliko večjo doseg. Lepa gesta in lepa Renejeva pomoč sokrajanki, ki bo upamo padla na plodna tla.

Je pa pred septembrskimi reprezentančnimi tekmami obiskal tudi osnovno šolo Jakobski Dol, kjer je ob pomoči Nogometne zveze Slovenije nastal zanimiv prispevek, ki dobro opisuje značaj tega slovenskega reprezentanta.

Značke: rene-krhin, nantes

Članki iz rubrike