nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. februarja

janez jansa volitve 2018 pl11 Reporter.si

Andrej M. Poznič: Smrtni strah pred velikim ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

ro
ro
0 04.09.2019 16:23:08

Vodil je dva SLOVENSKA PRVOLIGAŠA, zdaj je ODLIČEN v Srbiji. In ima podporo MINISTRA!

Nekdanji trener Zavrča in Kopra se je lotil izziva v domovini.

Na sončni strani Alp smo ga spoznali na klopi Zavrča, kjer je opozoril nase. Opravljal je dobro delo, nakar je Slavko Matić vodil tudi takrat še koprskega prvoligaša. Po koncu sodelovanja s klubom z Obale se je v preteklem obdobju nekajkrat šušljalo o tem, da bi se utegnil vrniti v Slovenijo, a se to za zdaj še ni zgodilo. Vmes se je mudil v Katarju, pred začetkom sezone pa se je lotil novega izziva v domovini.

Prevzel je ekipo Novega Pazarja, ki igra v drugem kakovostnem razredu tekmovanja, veliki cilj je vrnitev med elito. In za zdaj 43-letnemu strokovnjaku in njegovim varovancem gre zelo dobro, po šestih odigranih tekmah so na drugem mestu na lestvici za Metalcem; trikrat so zmagali, dvakrat igrali neodločeno in enkrat izgubili.

Novi Pazar se na vsak način želi vrniti na nekdanja pota. Z novim trenerjem in novo upravo, ki jo je med drugim podprl podpredsednik srbske vlade in minister za gospodarstvo, turizem in telekomunikacije Rasim Ljajić, ki je velik privrženec kluba. Po obetavnem začetku prvenstva so se znova prebudili tudi navijači, ki jih je na tribunah spet vse več, zaznati je celo prve zametke evforije, ki bo ekipo Slavka Matića gnala naprej ...

1matic

Članki iz rubrike