astrologija Dobra karma

Astro vodič po šibkih zdravstvenih točkah vseh ...

Shannen Doherty Svet24.si

Zvezdnica serije Beverly Hills bije hudo bitko z ...

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

ekipa Svet24.si

Pismo obupanega gostinca: »Gospod Janša, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

ro
ro
0 04.09.2019 16:23:08

Vodil je dva SLOVENSKA PRVOLIGAŠA, zdaj je ODLIČEN v Srbiji. In ima podporo MINISTRA!

Nekdanji trener Zavrča in Kopra se je lotil izziva v domovini.

Na sončni strani Alp smo ga spoznali na klopi Zavrča, kjer je opozoril nase. Opravljal je dobro delo, nakar je Slavko Matić vodil tudi takrat še koprskega prvoligaša. Po koncu sodelovanja s klubom z Obale se je v preteklem obdobju nekajkrat šušljalo o tem, da bi se utegnil vrniti v Slovenijo, a se to za zdaj še ni zgodilo. Vmes se je mudil v Katarju, pred začetkom sezone pa se je lotil novega izziva v domovini.

Prevzel je ekipo Novega Pazarja, ki igra v drugem kakovostnem razredu tekmovanja, veliki cilj je vrnitev med elito. In za zdaj 43-letnemu strokovnjaku in njegovim varovancem gre zelo dobro, po šestih odigranih tekmah so na drugem mestu na lestvici za Metalcem; trikrat so zmagali, dvakrat igrali neodločeno in enkrat izgubili.

Novi Pazar se na vsak način želi vrniti na nekdanja pota. Z novim trenerjem in novo upravo, ki jo je med drugim podprl podpredsednik srbske vlade in minister za gospodarstvo, turizem in telekomunikacije Rasim Ljajić, ki je velik privrženec kluba. Po obetavnem začetku prvenstva so se znova prebudili tudi navijači, ki jih je na tribunah spet vse več, zaznati je celo prve zametke evforije, ki bo ekipo Slavka Matića gnala naprej ...

1matic

Članki iz rubrike