nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. februarja

janez jansa volitve 2018 pl11 Reporter.si

Andrej M. Poznič: Smrtni strah pred velikim ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

nu
nu
2 04.09.2019 11:37:25

Saj ni res, pa je! Je tudi OLIMPIJA kriva, da je razvpiti ZDRAVKO MAMIĆ postal - BREZDOMEC?!?

M24 / Grega Wernig
Zdravko Mamić se je preselil.

Odkar je razvpiti nogometni funkcionar Zdravko Mamić pred hrvaško roko pravice pobegnil v sosednjo Bosno in Hercegovino, je bival v Međugorju, natančneje v hotelu Villa Regina. Pred meseci ga je tam obiskal tudi Milan Mandarić, toda zdaj je Mamić postal – brezdomec! No, ali povedano drugače: Villa Regina ni več njegovo začasno prebivališče. Kot piše Nacional, so razlogi za to nogometne narave, čeprav se sliši skrajno bizarno.

Hotel Villa Regina je v lasti bratov Jureta in Maria Vasilja, član družine Vasilj je tudi Mario Vasilj mlajši, 23-letni fant, ki se ukvarja z nogometom. Pred časom je igral v Sloveniji za Krko in Radomlje, poleti bi moral podpisati za Olimpijo. V Ljubljani se je mudil na preizkušnji, zmaji so bili z Dinamom, s katerim ima kljub ne ravno uspešni preteklosti podpisano pogodbo, bolj kot ne vse dogovorjeni. Toda na koncu so se stvari spremenile in napadalec je zapustil Olimpijo. Za nekaj časa se je vrnil v Dinamo, toda na prostora med modrimi zanj ni bilo. Sredi preteklega meseca se je nato spet preselil, in sicer v Zaprešić, kjer bo kot posojen igral za Inter.

Vse lepo in prav, če družina Vasilj po poročanju Nacionala ne bi bila sila nezadovoljna s tem, kako se razvija nogometaševa kariera. In prst krivde naj bi usmerili prav v – Mamića! Ne nazadnje naj bi prav slednji poskrbel, da je Vasilj podpisal za Dinamo, in sicer naj bi bila to usluga, ker se je Mamić lahko "skrival" v Villi Regina. "Zdaj se govori, da oče tega mladega nogometaša ni bil več zadovoljen s potekom in razvojem njegove kariere, kar je, tako se zdi, pripeljalo do spora z Mamićem, po katerem je slednji zapustil omenjeni hotel," je še dodal Nacional. Kje je Mamić našel novo zatočišče, še ni znano.

mario vasilj
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike