palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

STA
STA
1 29.08.2019 17:44:19

VODILNI se krepijo! Iz najboljše obrambe zdaj v NAPAD! Slovenec in Hrvat!

Grega Wernig
Vodilna ekipa Prve lige Telekom Slovenije Aluminij se je pred nadaljevanem sezone in pred koncem prestopnega roka okrepila z dvema napadalcema.

Iz Kidričevega so sporočili, da bosta rdeče-beli dres odslej nosila tudi krilna napadalca, Slovenec Tilen Pečnik in Hrvat Mihael Klepač. Oba enaindvajsetletnika sta z Aluminijem sklenila dveletni pogodbi.
Tilen Pečnik je kariero pričel v Celju, kot posojen igralec je bil član ravenskega Fužinarja, januarja pa je nadaljeval pri Domžalah. V Prvi Ligi Telekom Slovenije je doslej nastopila na 35 tekmah: "Vem, da sem prišel v zelo urejeno okolje. Klub trenutno zelo dobro stoji, upamo, da bo tako čim dlje, ter da bom tudi sam čim več pripomogel k temu, da klub ostane tam, kjer je trenutno," je ob prestopu dejal Pečnik.

Tilen Pečnik Aluminij1


Klepač pa prihaja v Kidričevo iz druge ekipe Osijeka, zadnjega pol leta je kot posojen nogometaš igral pri sarajevskem Željezničarju, še pred tem pa je nosil dres bivšega hrvaškega prvoligaša Rudeša. "V Kidričevo sem prišel, da napredujem. Videl sem, da ima Aluminij dokaj mlado ekipo, tudi liga je dobra, tukaj vidim veliko možnost za napredovanje. Najbolj važno je, da čim boljše spoznam ekipo, da se dokažem na treningih," je dejal Klepač.

Značke: aluminij, napadalca

Članki iz rubrike