boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Nizozemska Revija Stop

Nizozemska izključena iz finala Evrovizije 2024

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 29.08.2019 13:58:40

Tudi Bolgari imajo svojega 'MARCOSA TAVARESA', ki GROZI, da bo lastnoročno IZLOČIL MARIBOR!

Profimedia
Nogometaši Ludogorca so prepričani, da lahko kljub nekoliko slabšim zadnjim predstavam izločijo Maribor in se uvrstijo v skupinski del lige Europa.

Bolgarski prvak je tik pred odhodom v Maribor odstavil trenerja, Stojče Stoev je že preteklost Ludogorca, na četrtkovem obračunu pa bosta ekipo vodila njegova pomočnika Stanislav Genčev in Zdravko Zdravkov. 

Ena od velikih sprememb v primerjavo s prvo tekmo v Razgradu je vrnitev Brazilca z bolgarskim potnim listom Marcelinha, ki v Razgradu velja za pravo klubsko legendo. Njegova zgodba je v mnogih pogledih podobna zgodbi Marcosa Tavaresa. Tudi Marcelinho je v Razgradu našel svoj dom, se naučil jezika, tam se počuti doma in hkrati verjame, da lahko sam izloči Maribor: "Maribor je dobra ekipa, vedno cilja na skupinski del v evropski ligi, mi pa moramo ostati zbrani in opraviti svoj posel. Potem bomo zagotovo napredovali. Stoodstotno. Genčev verjame v nas, mi verjamemo vanj. V Ludogorcu razmišljamo enotno. Povezani smo tako v slačilnici kot tudi na igrišču. Smo kot družina. Verjamemo v napredovanje. Moramo se osredotočiti na tekmo, preteklost nas ne zanima."

Članki iz rubrike