laparoskopija Svet24.si

Na operacijski mizi je kričala, kirurg je ni ...

ENERGIJE Dobra karma

Za optimalno delovanje: energijska napoved od 13. ...

aligator Svet24.si

FOTO: Njegove dele telesa našli v aligatorjevem ...

lekarna Svet24.si

Bomo res spet plačevali več, dobili pa manj?

ženska Dobra karma

7 osupljivo hitrih in lahkih vaj do občutkov ...

Tanja Balabanič Njena.si

Kmalu bo eno leto odkar ni samska

kmetija-2019 Njena.si

Epska bitka moči: Sara dokazala, da je prava ...

nu
nu
5 23.08.2019 08:31:56

GLAVOBOL za Hadžića in navijače! Ne le Bagnack, na izhodnih vratih Olimpije še TRIJE ZVEZDNIKI!

alesfevzer.com
Kot vse kaže bo Safet Hadžić pred koncem prestopnega roka ostal brez kar treh, če ne celo štirih pomembnih adutov.

Tako obetavno je bilo to poletje za navijače Olimpije vse do zadnjih dni avgusta. Milan Mandarić pred sezono končno ni razprodal ekipe in zamenjal trenerja, kar se mu je obrestovalo. Olimpija ima na lestvici PLTS kar sedem točk naskoka pred največjim rivalom Mariborom. Toda očitno je predsednik zmajev razprodajo zgolj preložil. Obeta se v zaključku poletnega prestopnega roka.

Kot so smo poročali že včeraj, bo Stožice skoraj zagotovo zapustil Macky Bagnack, kar je včeraj potrdil tudi Safet Hadžić. No, dobro obveščeni kolegi s tiskane izdaje časopisa Ekipa SN pa so nam zdaj prišepnili, da ne bo edini. Na izhodnih vratih Olimpije je še en zelo pomemben člen v obrambi Vitalijs Maksimenko, za katerega se zanimata klub iz druge francoske lige in bolgarski Levski iz Sofije, zelo blizu odhodu pa naj bi bila tudi Stefan Savić, ki si želi novega izziva, in Asmir Suljić. Slednjemu je možnosti za prestop nekoliko pokvarila poškodba, a naj bi še vedno obstajale.

Odhod kogarkoli od omenjene četverice bi bil težak udarec za Safeta Hadžića. Odhod vseh štirih pa … V tem primeru bo ljubljanski strateg potreboval čarobno palico, da bi njegova Olimpija v nadaljevanju sezone igrala tako uspešno in tako všečno, kot je v dosedanjem delu poletja.

Članki iz rubrike