Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
4 23.08.2019 08:01:36

Darko MILANIČ osupnil z odgovorom glede nasprotnika v DP: Bravo je glede tega v PREDNOSTI!

Grega Wernig
Darko Milanič je bil po remiju brez zadetkov (0:0) v Razgradu zadovoljen s predstavo svojih varovancev, zdaj pa mora Maribor reševati še nastalo situacijo v državnem prvenstvu.

Mariborčani so se v petek v jutranjih urah iz Razgrada vrnili z dobrim izhodiščem pred povratno tekmo, ki bo odigrana v Ljudskem vrtu, a zavedajo se, da jih čaka še 90 minut (ali več) garanja in predvsem bodo morali biti veliko bolj nevarni v fazi napada, če želijo Mariboru priigrati evropsko jesen. 

A vrnitev v Maribor pomeni tudi vrnitev v realnost, vijoličasti bodo v nedeljo odigrali tekmo državnega prvenstva z Bravom, na kateri enostavno morajo zmagati, saj so si na lestvici priigrali občuten zaostanek za vodilnimi ekipami. "Ta tekma je tisti korak naprej, ki smo ga želeli narediti. Časa za regeneracijo res ni veliko, zelo hitro se bomo morali pripraviti na novega nasprotnika v prvenstvu in šele nato razmišljati o povratni tekmi. V tem trenutku je pomembno, da nihče od fantov, ki so igrali, ni poškodovan. To je sedmi teden, da imamo močne tekme, toda to hočemo in razumljivo je, da nas takšne tekme 'trošijo. Glede tega je Bravo v prednosti, a se ne bomo dali," je povedal Milanič. 

Članki iz rubrike