franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ro
ro
0 17.08.2019 13:16:20

ŠTAJERSKI OBRAČUN! Takšno je celjsko SPOROČILO v Ljudski vrt!

Grega Wernig
V sobotnem večeru v knežjem mestu spopad grofov in aktualnih prvakov.

Čakali so jo kar nekaj časa in jo prejšnji konec tedna naposled dočakali. Celjani so se ob Kamniški Bistrici veselili tako zelo želenega vsega izkupička in hkrati še malce poglobili domžalsko krizo. "Res smo nestrpno pričakovali prvo zmago, nadaljevanje prvenstva bo zdaj lažje. Uspeh nam je okrepil samozavest, z njim smo dobili še dodatno energijo, kar je iz dneva v dan opazno na treningih. Da je tako, je navsezadnje razkrila tudi pokalna preizkušnja na Bledu, kjer smo hitro razblinili dvome o zmagovalcu in potniku v naslednji krog tekmovanja," pravi Žan Zaletel, ki je med tednom svoje soigralce v turističnem biseru sicer spremljal s klopi, Dušan Kosić je v pričakovanju spopada z Mariborom spočil še nekatera močna orožja.

Uvod v sezono so zaznamovala zlasti nihanja grofov. "Drži, nismo stanovitni. Včasih dobro začnemo in v nadaljevanju pademo, na nekaterih preizkušnjah smo se začeli dvigati v drugem polčasu. To moramo odpraviti. Kako? Ko nam ne gre vse, kot smo si zamislili, moramo v še večji meri stopiti skupaj kot ekipa, si pomagati in nekako prebroditi zahtevne trenutke," je povedal 19-letni branilec, ki je zdaj kakopak že v filmu obračuna z vijoličastimi. "To je tekma kot vsaka druga, pripravljamo se kot na vse ostale nasprotnike. Osnovni namen je odigrati po najboljših močeh, pokazati vse svoje sposobnosti."

Tudi aktualni prvaki prvenstva niso začeli po želenem scenariju, kar bržčas povečuje tudi možnosti grofov. "Ne, možnosti nam ne povečuje, so pa dozdajšnje preizkušnje razkrile, da je tudi Maribor premagljiv. Verjamem, da lahko uspe tudi nam. Če bomo pravi, smo tega sposobni," je odločen Žan Zaletel, ki vlogo favorita namenja zasedbi iz Ljudskega vrta. "Ko igra Maribor, je vedno favorit, vendar to ne spreminja spoznanja o tem, da dvoboj pričakujemo optimistično. Zelo dobro se zavedamo zahtevnosti naloge. Tudi v obrambi. Osnovno vodilo je dobro se braniti, da bi lahko kaj storil tudi v napadu in upal na kakšno točko."

Članki iz rubrike