Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rb
rb
1 11.08.2019 10:10:44

RAZKRIVAMO KLUB, ki za močno orožje SLOVENSKEGA PRVOLIGAŠA ponuja več kot MILIJON EVROV

alesfevzer.com
Dvakratnim prvakom se obeta še en donosen posel.

Ob Kamniški Bistrici so v tem poletju že uresničili odmeven prestop, ki jim je navrgel zajeten kup denarja. Salzburg je za obetavnega Benjamina Šeška odštel 2,5 milijona evrov, z dogovorjenimi bonusi oziroma dodatki v pogodbi pa bi lahko dvakratni slovenski prvaki iztržili tudi tri milijone.

A vse kaže, da se rumenim obeta še en nadvse donosen posel, ki naj bi bil tik pred sklenitvijo. Kot smo že poročali, je pred izhodnimi vrati Shamar Nicholson, ki je do zdaj na 47 prvenstvenih preizkušnjah dosegel 18 zadetkov. Po nekaterih navedbah so se Domžalčani z njegovimi snubci že dogovorili za višino odškodnine; znašala naj bi 1,5 milijona evrov. Ime kluba po teh istih virih ostaja neznanka, po naših informacijah pa so v igri vendarle še vedno trije, ki so poslali najbolj konkretne ponudbe. Eden od njih je Charleroi. Tako pišejo belgijski mediji in dodajajo, da bi jamajški napadalec nasledil Nigerijca Victorja Osimhena, ki ga je za 12 milijonov evrov kupil Lille. Iz zanesljivega vira smo dobili namig, da so Belgijci dejansko najbolj resni snubci ...

Omenja se tudi Trabzonspor, toda Turki niso (več?) aktualni. Kdo sta preostala kluba, ki sta prišla v finalni izbor, za zdaj torej ostajata skrivnost, negotovosti pa bo konec v prihodnjih dneh. Morda že danes ali jutri, vsekakor pa ni več dvomov o tem, da se bo izjemno pomembni člen zasedbe Simona Rožmana podal novim izzivom in zaslužku naproti.

Ob Kamniški Bistrici bodo prav tako imeli več kot milijon razlogov za zadovoljstvo, ob tem pa je nadvse zanimivo, da sta zanimanje klubov in tržna vrednost Shamarja Nicholsona eksplodirala v zelo kratkem času. Najprej z igrami na zlatem pokalu, kjer se je z izbrano vrsto uvrstil v polfinale, nase pa je opozoril tudi proti Malmöju v drugem krogu kvalifikacij za ligo Europa, saj je švedsko mrežo zatresel na obeh tekmah.

Članki iz rubrike