Mario Pavlović Odkrito.si

»Po 40 letih se počutim kot zmagovalec!«

robert roškar Svet24.si

Takšnih vprašanj od voditelja ni pričakoval nihče

angel Svet24.si

Za sodelovanje z angeli obstaja tudi nekaj pravil

predlog pokrajin Svet24.si

Past načrtovane ustanovitve regij: razbohotenje ...

maja Šuput Svet24.si

FOTO: Hrvaška pevka z nogo soprogu držala ...

jani pavec 1 Njena.si

Jani Pavec spet postal očka

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

nu
nu
3 10.08.2019 22:01:38

NORO! Glejte, kakšna DRAMA V LJUDSKEM VRTU! Neverjetno, kakšen zaplet in KAKŠEN RAZPLET!

Grega Wernig
Neverjetna tekma v Ljudskem vrtu in dramatičen razplet. Z drmaatično zmago Maribora 4:2.

Potem ko še vedno ni jasno, ali so upravičeno raveljavili zadetek Roku Kronavetrusredi prvega polčasa, je kmalu za tem Dino Hotić vendarle popeljal Maribor v vodstvo proti Taboru. Toda vroči veteran v nasprotni ekipi Predrag Sikimić je pred koncem prvega dela zadel za 1:1 in ponovno spravil vijoličaste pod pritisk. Nekolikomanjši zaradi dejstva, da se je Tabor z drugi polčas nespametno podalz igralcem manj.

Kar je za svoj prvi zadetek v mariborskem dresu že po nekaj minutah drugega polčasa izkoristil Rudi Požeg Vancaš. In zdaj je Maribor končno imel v rokah vse: številčno premoč, vodstvo, tudi pobudo na igrišču. Prva zmaga ni mogla uiti, se je zdelo. Toda Tabor je imel drugačne načrte. Predvsem Sikimić, ki je dobre četrt ure pred koncem tekme šokiral z drugim zadetkomna tekmi in izenačil na 2:2. Za paniko v Ljudskem vrtu.

Paniko, v kateri so se pletli že marsikakšni scenariji, toda Maribor je na igrišču imel dva igralca,ki sta črne misli razblinila. Legendarni kapetan Marcos Tavares je sijajno sprejel in oddal težko žogo v kazenski prostor, ta pa je idealno v 83. minuti prišla do povratnika po poškodbi Luke Zahovića. Vstopil je kot rezervist in na svoji prvi tekmi po okrevanju dosegek ta zlata vreden zadetek. Ki ga je nato z zadetkom za končni izid v 90. minuti kronal Rok Kronaveter. 

Značke: maribor, tabor

Članki iz rubrike