natalia in charlie Odkrito.si

Ko pred kamerami preskakujejo ljubezenske iskrice ...

slape, prometna nesreča Svet24.si

VIDEO: Takšno razdejanje je povzročil pobegli ...

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

bernard brscic norma korosec bobo Svet24.si

Ljubezen na desnici: med Bernardom Brščičem in ...

miro cerar dopust 1 Svet24.si

Miro Cerar se je javil z letošnjega dopusta

SIT2018_polfinale1_fotoMiroMajcen-162 Njena.si

Ana Klašnja kar zgoraj brez

rebeka dremelj Njena.si

Rebeka Dremelj ogorčena nad egoistično družbo

ue
ue
6 20.07.2019 10:00:03

VIJOLIČASTI sklenili novo SODELOVANJE! Ve, da boljšega od ZAHOVIĆA in njegove ekipe ni! Zdaj bo na tekmah MARIBORA tudi ...

Grega Wernig
V Mariboru so poskrbeli za novost..

Zavedajoč se, kako pomembna blagovna znamka je Nogometni klub Maribor, so se v Zavodu za Turizem Maribor - Pohorje odločili, da okrepijo sodelovanje z enim najbolj prepoznavnih produktov štajerske prestolnice.

Kot poroča Večer, je Zavod sklenil sponzorsko pogodbo s klubom v vrednosti skoraj 10.000 evrov. "Zdelo se nam je smiselno, da klubu, ki je neposredno, brez sponzorskega vložka in brezplačno prenašal ime mesta po svetu, damo sponzorski prispevek," je za Večer povedala direktorica zavoda Doris Urbančič Windisch in dodala, da vijoličasti veliko pripomorejo k povečanemu številu nočitev v mestu ob Dravi.

Na tekmah Maribora se bodo tako vrtela oglasna sporočila, ki bodo vabila k obisku mesta, v Zavodu dobro vedo, da bi težko našli boljšega partnerja pri tem, da okrepijo prepoznavnost Maribora. Že na srečanju z Valurjem je bilo tako mogoče videti sporočila na led panojih, ki so vabila k obisku Pohorja, najstarejše trte na svetu in na splošno reklamirala mesto Maribor.

Članki iz rubrike