stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ue
ue
6 20.07.2019 10:00:03

VIJOLIČASTI sklenili novo SODELOVANJE! Ve, da boljšega od ZAHOVIĆA in njegove ekipe ni! Zdaj bo na tekmah MARIBORA tudi ...

Grega Wernig
V Mariboru so poskrbeli za novost..

Zavedajoč se, kako pomembna blagovna znamka je Nogometni klub Maribor, so se v Zavodu za Turizem Maribor - Pohorje odločili, da okrepijo sodelovanje z enim najbolj prepoznavnih produktov štajerske prestolnice.


Kot poroča Večer, je Zavod sklenil sponzorsko pogodbo s klubom v vrednosti skoraj 10.000 evrov. "Zdelo se nam je smiselno, da klubu, ki je neposredno, brez sponzorskega vložka in brezplačno prenašal ime mesta po svetu, damo sponzorski prispevek," je za Večer povedala direktorica zavoda Doris Urbančič Windisch in dodala, da vijoličasti veliko pripomorejo k povečanemu številu nočitev v mestu ob Dravi.

Na tekmah Maribora se bodo tako vrtela oglasna sporočila, ki bodo vabila k obisku mesta, v Zavodu dobro vedo, da bi težko našli boljšega partnerja pri tem, da okrepijo prepoznavnost Maribora. Že na srečanju z Valurjem je bilo tako mogoče videti sporočila na led panojih, ki so vabila k obisku Pohorja, najstarejše trte na svetu in na splošno reklamirala mesto Maribor.

Članki iz rubrike