Govorica telesa Dobra karma

Energijska napoved: mlaj prinaša prelomnico v ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za soboto, 22. februarja

cerar pocivalsek sarec bobo Reporter.si

Počivalšek okrivil Šarca: Neustrezen način ...

opozorilo, casalpusterlengo, koronavirus Svet24.si

Okuženi, čeprav niso bili na Kitajskem! V ...

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

Nastja_Gabor_fotoAgencija-Ekskluzivno Njena.si

Slovenska glasbenika spet postala starša

hana Njena.si

Sanjski moški: Hana po hujšanju povsem drugačna

ue
ue
6 20.07.2019 10:00:03

VIJOLIČASTI sklenili novo SODELOVANJE! Ve, da boljšega od ZAHOVIĆA in njegove ekipe ni! Zdaj bo na tekmah MARIBORA tudi ...

Grega Wernig
V Mariboru so poskrbeli za novost..

Zavedajoč se, kako pomembna blagovna znamka je Nogometni klub Maribor, so se v Zavodu za Turizem Maribor - Pohorje odločili, da okrepijo sodelovanje z enim najbolj prepoznavnih produktov štajerske prestolnice.

Kot poroča Večer, je Zavod sklenil sponzorsko pogodbo s klubom v vrednosti skoraj 10.000 evrov. "Zdelo se nam je smiselno, da klubu, ki je neposredno, brez sponzorskega vložka in brezplačno prenašal ime mesta po svetu, damo sponzorski prispevek," je za Večer povedala direktorica zavoda Doris Urbančič Windisch in dodala, da vijoličasti veliko pripomorejo k povečanemu številu nočitev v mestu ob Dravi.

Na tekmah Maribora se bodo tako vrtela oglasna sporočila, ki bodo vabila k obisku mesta, v Zavodu dobro vedo, da bi težko našli boljšega partnerja pri tem, da okrepijo prepoznavnost Maribora. Že na srečanju z Valurjem je bilo tako mogoče videti sporočila na led panojih, ki so vabila k obisku Pohorja, najstarejše trte na svetu in na splošno reklamirala mesto Maribor.

Članki iz rubrike