natalia in charlie Odkrito.si

Ko pred kamerami preskakujejo ljubezenske iskrice ...

slape, prometna nesreča Svet24.si

VIDEO: Takšno razdejanje je povzročil pobegli ...

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

bernard brscic norma korosec bobo Svet24.si

Ljubezen na desnici: med Bernardom Brščičem in ...

miro cerar dopust 1 Svet24.si

Miro Cerar se je javil z letošnjega dopusta

SIT2018_polfinale1_fotoMiroMajcen-162 Njena.si

Ana Klašnja kar zgoraj brez

rebeka dremelj Njena.si

Rebeka Dremelj ogorčena nad egoistično družbo

ue
ue
0 20.07.2019 08:39:26

HOTEL je biti BLIZU DOMA in zdaj je nekdanji član MARIBORA našel tak klub! Za marsikoga je PRESENEČENJE, kje bo igral ...

Drago Wernig - TAKA
Igralec, ki je vrsto let nosil dres Maribora, ima novega delodajalca.

Med letoma 2010 in 2016 je bil v vijoličastem dresu, Željko Filipović je v tem času zbral kar 215 nastopov za Maribor, pri katerem je igral pomembno vlogo.

Potem se je preselil v Mechelen, iz Belgije v beloruski Dinamo Brest, nazadnje pa je v zimskem prestopnem roku odšel v kazahstanski Atyrau. Toda tam se ni dobro počutil in se dogovoril za sporazumno prekinitev pogodbe."Izplačila so bila redna, s tem ni bilo niti najmanjših težav, hkrati so bili vodilni možje Atyraua skrajno korektni, bili so fantastični. Od prvega do zadnjega dne. Toda bile so tudi težave, ki so me na koncu prisilile, da sem povlekel takšno potezo. Kakovostna raven tamkajšnjega nogometa mi ni ravno všeč, ampak to ni glavni razlog, največji problem je bilo spoznanje, da nisem imel doma, da kot igralec nisem imel svojega miru. Ali če hočete zasebnosti," je prek slabim mesecem dni povedal za EkipoSN.

In tudi, kakšne so njegove nadaljnje želje: "Čakam najboljšo ponudbo. In želim si igrati čim bližje domu." Rečeno, storjeno. Omenjalo se je Domžale, pa Olimpijo, toda tako blizu doma na koncu vseeno ni. Bo pa zdaj precej bližje, kot je bil v Kazahstanu. Filipović je namreč postal član Vojvodine, ki ima spet višje ambicije, pripeljala je tudi trenerja Nenada Lalatovića, ki je bil lani tako zelo uspešen z niškim Radničkim.

Članki iz rubrike