gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
0 20.07.2019 08:39:26

HOTEL je biti BLIZU DOMA in zdaj je nekdanji član MARIBORA našel tak klub! Za marsikoga je PRESENEČENJE, kje bo igral ...

Drago Wernig - TAKA
Igralec, ki je vrsto let nosil dres Maribora, ima novega delodajalca.

Med letoma 2010 in 2016 je bil v vijoličastem dresu, Željko Filipović je v tem času zbral kar 215 nastopov za Maribor, pri katerem je igral pomembno vlogo.

Potem se je preselil v Mechelen, iz Belgije v beloruski Dinamo Brest, nazadnje pa je v zimskem prestopnem roku odšel v kazahstanski Atyrau. Toda tam se ni dobro počutil in se dogovoril za sporazumno prekinitev pogodbe.



"Izplačila so bila redna, s tem ni bilo niti najmanjših težav, hkrati so bili vodilni možje Atyraua skrajno korektni, bili so fantastični. Od prvega do zadnjega dne. Toda bile so tudi težave, ki so me na koncu prisilile, da sem povlekel takšno potezo. Kakovostna raven tamkajšnjega nogometa mi ni ravno všeč, ampak to ni glavni razlog, največji problem je bilo spoznanje, da nisem imel doma, da kot igralec nisem imel svojega miru. Ali če hočete zasebnosti," je prek slabim mesecem dni povedal za EkipoSN.

In tudi, kakšne so njegove nadaljnje želje: "Čakam najboljšo ponudbo. In želim si igrati čim bližje domu." Rečeno, storjeno. Omenjalo se je Domžale, pa Olimpijo, toda tako blizu doma na koncu vseeno ni. Bo pa zdaj precej bližje, kot je bil v Kazahstanu. Filipović je namreč postal član Vojvodine, ki ima spet višje ambicije, pripeljala je tudi trenerja Nenada Lalatovića, ki je bil lani tako zelo uspešen z niškim Radničkim.

Članki iz rubrike