Černobil MajaLiza 7 Odkrito.si

Tako je Černobil videti danes

Alma Novljan Svet24.si

Iščejo mamo: za informacijo, ki jih bo ...

test Petisvet.si

Veliki test vaše osebnosti - vodi vas podzavest

vozila sprovajalcev Svet24.si

FOTO: Takšen vozni park imajo sprovajalci

demi rose Svet24.si

FOTO: Je to nova Kim Kardashian?

Tina Maze Njena.si

Tina Maze razkrila, kaj je njena nova strast

LPD-50 Njena.si

Darja Tomažin tudi v novi sezoni šova Ljubezen ...

nu
nu
7 12.07.2019 13:08:38

VIOLE, POZOR! Kaznovani navijači Maribora napovedali prihod na tekmo, a doleti jih lahko HUD UDAREC!

Drago Wernig - TAKA
Viole tvegajo novo kazen.

Na prvi tekmi nove sezone slovenske lige bo Maribor igral v domačem Ljudskem vrtu, kjer pa ne bo organizirane navijaške skupine. Viole so namreč zaradi grehov iz prejšnje sezone kaznovane, disciplinski sodnik je po koncu minule sezone Mariboru naložil denarno kazen v višini 15.000 evrov, ob tem pa dodal: "Ena domača prvenstvena tekma Prve lige Telekom Slovenije v TL 2019/2020 v Mariboru brez prisotnosti organizirane navijaške skupine ekipe Maribor."

Pa bodo Viole res manjkale? To, da bo južna tribuna zaprta, očitno ni previsoka ovira za najglasnejše navijače Maribora. Viole so se namreč znašle po svoje, svoje člane pa že vabijo na prvo tekmo v novi sezoni slovenske lige, na kateri se bodo vijoličasti pomerili s Triglavom. "Jug je zaradi kazni iz prejšnje sezone zaprt, zato bomo tokrat na vzhodu (prvi sektor zraven juga), karte se bodo dobile samo na Placu, v soboto od 18. ure naprej, cena za člane je 5 evrov," so med drugim sporočile Viole.

A s tem tvegajo novo ostro kazen, saj se zgoraj omenjeni ukrep ne nanaša zgolj na južno tribuno, ampak predvsem na Viole. Po naših informacijah bodo slovenske nogometne oblasti, ki so na prvi tekmi v novi sezoni Prve lige Telekom Slovenije prepovedale prisotnost organizirane navijaške skupine ekipe Maribor, na tekmi s Triglavom pozorne na vse elemente značilne za omenjeno organizirano navijaško skupino. Prav tako po naših informacijah bodo v primeru prisotnosti teh navijaških elementov te obravnavali kot kršitev prepovedi in jih videli kot razlog za nadaljnje disciplinske ukrepe, torej za nadaljnje kazni.

Članki iz rubrike