Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ba
ba
2 12.07.2019 10:58:17

ŠPIRO PERIČIĆ po debiju v VIJOLIČASTEM in golu: Veste, kaj je pomembno ...

Grega Wernig
Dalmatinski branilec se je v dresu aktualnih prvakov predstavil v obetavni podobi.

Špiro Peričić si lepšega debija v mariborskem dresu ni mogel zaželeti, na prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij za ligo prvakov je načel mrežo Valurja. "Debi se je res razpletel na najlepši način, toda bistvenega pomena je rezultat. Ne smemo se uspavati, prednost bo treba potrditi na povratni tekmi v Ljudskem vrtu, je pa dejstvo, da smo res dobro odigrali," je za spletno stran kluba povedal prvi strelec vijoličastih v novi sezoni in se dotaknil velikega trenutka. "Lahko je zadeti, ko Krona pošlje predložek (smeh). Trenutno je ta zadetek najpomembnejši v moji karieri, a upam, da sledi še kakšen."

Pot do zmage na Islandiji je bila težja, kot bi lahko sklepali po rezultatu 3:0. Tudi zaradi specifičnih razmer. "Ni se bilo lahko prilagoditi na spremembo podlage po celotnih pripravah na travnatih igriščih, opravili smo nekaj treningov doma, da na najboljši način poskrbimo za pripravo. Ko prideš na igrišče, moraš to odmisliti in v medsebojnem dvoboju smo pokazali, da smo boljša ekipa ter zasluženo slavili," pravi Špiro Peričić.

V sobotnem večeru je na sporedu nov izziv, v prvem prvenstvenem krogu v Ljudski vrt prihaja Triglav. "Gremo naprej z osredotočenostjo le na vsako tekmo, ki sledi. Za soboto velja, naj se ponovi zgodba z Islandije. Ne sme biti odstopanja, pot poznamo in po njej gremo naprej. Lepo bo občutiti energijo z naših tribun in želimo se oddolžiti z dobro igro. Ter z novo zmago."

Članki iz rubrike