favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 12.07.2019 12:50:48

UPOR Iličića, ki je zatresel Italijo: Tukaj ne želim igrati!

Profimedia
Josip Iličić je pošteno razburkal italijansko nogometno javnost.

Atalanta si je s tretjim mestom v minuli sezoni italijanske serie A zagotovila nastop v skupinskem delu lige Europa, a tukaj se je pojavila težava. Njen stadion v Bergamu bo doživel temeljito prenovo, zaradi obsežnih del pa kakopak ne bo mogel gostiti tekem v najelitnejšem evropskem nogometnem klubskem tekmovanju.


V Bergamu so iskali rešitev, na koncu pa našli stadion, ki ustreza tudi najstrožjim zahtevam Uefe. Igrali bodo kar na slovitem San Siru v 50 kilometrov oddaljenem Milanu. Nogometaš Atalante Alejandro Dario Gomez je bil na to rešitvijo očitno zadovoljen. "Na žalost lige prvakov ne bomo igrali na našem stadionu, zato pa se želim v imenu soigralcev in v svojem imenu zahvaliti Interju in Milanu, ki sta nam odprla vrata svojega slavnega stadiona. Za nas je zelo pomembno, da ne rabimo opraviti dolgih potovanj, še posebej na tako zahtevnih tekmah. V čast mi bo igrati na San Siru, mi bomo dali vse od sebe. Najlepša hvala," je zapisal argentinski nogometaš. A njegovega mnenja ne delijo vsi nogometaši Atalante, eden od teh je slovenski zvezdnik Josip Iličić. Slednji je komentiral objavo svojega soigralca in s tem v Italiji dvignil ogromno prahu.

"Ne želim igrati v Milanu," je zapisal Iličić in s tem zavzel jasno stališče do igranja na slovitem stadionu, hkrati pa v neprijeten položaj spravil soigralca, ki se je že zahvalil tudi v imenu soigralcev. No, dejstvo je, da Atalanta primernega stadiona za igranje v ligi prvakov nima, morda pa je Iličić želel sporočiti le to, da bi raje igral na domačem stadionu ali pa na stadionu Mapei, ki je nekoč že gostil nogometaše Atalante.

Članki iz rubrike