900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 12.07.2019 11:18:54

Prijavi se na Olimpijin kamp in zadeni dres

Martin Metelko
Nogometna akademija Olimpija v Čatežu v dveh terminih organizira tradicionalni kamp za mlade.

Trenerska ekipa Nogometne šole Olimpija s sodelavci vabi nadobudne nogometaše iz vseh koncev in krajev na tradicionalni kamp. Na voljo sta dva termina, od 18. do 23. in od 25. do 30. avgusta. Lokacija kampa je izjemna. Terme Čatež ponujajo odlične pogoje, tako za trening kot zabavo. Na novih igriščih del svojih priprav opravlja tudi članska ekipa Olimpije. Za vrhunsko izvedbo vadbe bodo skrbeli priznani trenerji, ki jim bo poveljeval vodja kampa in direktor Nogometne šole Olimpija do U-14 Hajro Rizvić in povabljeni strokovnjaki iz širše regije.


Cena kampa je 320 evrov (poln penzion, treningi dvakrat na dan, zanimiva predavanja, kopanje na kopališčih term, darilo: dres in žoga, animacija …). Člani nogometne šole imajo 10 odstotkov popusta, prav tako priznajo popust otrokom iz istih družin. Ponujamo tudi možnost obročnega odplačevanja. V mesecu juliju je stekla posebna akcija. Vsak, ki se bo do konca meseca prijavil na kamp, bo avtomatično sodeloval v nagradni igri za pridobitev Olimpijinega dresa.

Prijave zbirajo na elektronski naslov zmajcki@olimpijaljubljana.com in na telefonski številki 040 811 503 (g. Rizvić). Pohitite, na voljo je le še nekaj prostih mest. Rok prijave je 1. 8. 2019. Vabljeni otroci od 5. do 14. leta starosti.

Značke: olimpija, kamp

Članki iz rubrike