Govorica telesa Dobra karma

Energijska napoved: mlaj prinaša prelomnico v ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za soboto, 22. februarja

cerar pocivalsek sarec bobo Reporter.si

Počivalšek okrivil Šarca: Neustrezen način ...

revščina Svet24.si

Položaj Slovenca: lani smo živeli malo bolje

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

Nastja_Gabor_fotoAgencija-Ekskluzivno Njena.si

Slovenska glasbenika spet postala starša

hana Njena.si

Sanjski moški: Hana po hujšanju povsem drugačna

nu
nu
0 12.07.2019 11:18:54

Prijavi se na Olimpijin kamp in zadeni dres

Martin Metelko
Nogometna akademija Olimpija v Čatežu v dveh terminih organizira tradicionalni kamp za mlade.

Trenerska ekipa Nogometne šole Olimpija s sodelavci vabi nadobudne nogometaše iz vseh koncev in krajev na tradicionalni kamp. Na voljo sta dva termina, od 18. do 23. in od 25. do 30. avgusta. Lokacija kampa je izjemna. Terme Čatež ponujajo odlične pogoje, tako za trening kot zabavo. Na novih igriščih del svojih priprav opravlja tudi članska ekipa Olimpije. Za vrhunsko izvedbo vadbe bodo skrbeli priznani trenerji, ki jim bo poveljeval vodja kampa in direktor Nogometne šole Olimpija do U-14 Hajro Rizvić in povabljeni strokovnjaki iz širše regije.

Cena kampa je 320 evrov (poln penzion, treningi dvakrat na dan, zanimiva predavanja, kopanje na kopališčih term, darilo: dres in žoga, animacija …). Člani nogometne šole imajo 10 odstotkov popusta, prav tako priznajo popust otrokom iz istih družin. Ponujamo tudi možnost obročnega odplačevanja. V mesecu juliju je stekla posebna akcija. Vsak, ki se bo do konca meseca prijavil na kamp, bo avtomatično sodeloval v nagradni igri za pridobitev Olimpijinega dresa.

Prijave zbirajo na elektronski naslov zmajcki@olimpijaljubljana.com in na telefonski številki 040 811 503 (g. Rizvić). Pohitite, na voljo je le še nekaj prostih mest. Rok prijave je 1. 8. 2019. Vabljeni otroci od 5. do 14. leta starosti.

Značke: olimpija, kamp

Članki iz rubrike