Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ba
ba
06.07.2019 15:50:24
Deli članek:

Tukaj so nove PODROBNOSTI in novi POSNETKI incidenta v Murski Soboti. POLICISTI so Bad Blue Boyse … (video)

Reuters

Vroče dogajanje v okolici Fazanerije.

Prebivalci Murske Sobote so bili prepričani, da jih danes čaka mirna sobota za uživanje, a kot smo že poročali, so takšen scenarij preprečili člani navijaške skupine Bad Blue Boys. Pripotovali so iz Zagreba in na vsak način želeli na stadion v Fazanerijo, kjer je Dinamo igral prijateljsko tekmo z Orenburgom, ki se je razpletla z izidom 2:2.

'Zlobni fantje' iz hrvaške prestolnice se za to niso kaj prida zmenili, hoteli so na tribune in najbrž niste podvomili, da so vmes skoraj nenehno 'imeli v ustih' Zdravka Mamića. Varnostniki jim kakopak niso dovolili, da bi uresničili namen in vnel se je pretep.

"Med navijači in varnostniki so zapele pesti; šlo je tako daleč, da je morala posredovati policija. Policijska uprava Murska Sobota je iz varnostnih razlogov sicer na tekmo napotila več pripadnikov posebne policijske enote, ki so izurjeni za najbolj kočljive položaje. Ti so naposled z varnostniki obvladali hrvaške navijače in pripadnike BBB pospremili nazaj do meje s Hrvaško v Petišovcih," so zapisali na spletni strani Vestnika, logična posledica je, da so se razmere medtem umirile, v Zagreb so se vrnili tudi nogometaši Dinama.