Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ba
ba
06.07.2019 10:57:18
Deli članek:

Sin nekdanjega LEGENDARNEGA reprezentanta in zvezdnika MARIBORA pred PODPISOM POGODBE

vszi

Enaindvajsetletni mladenič se očitno vrača na sončno stran Alp.

Domžalčani so odigrali zadnjo prijateljsko preizkušnjo pred začetkom nove sezone in pričakovali bi, da bo to neke vrste generalka za prihajajoče izzive, vendar to niti po naključju ni bila.

Simon Rožman je proti Voždovcu priložnost namenil mladim močem, rumena prihodnost je srbskega prvoligaša premagala z 1:0. Za trenutek odločitve je v 33. minuti poskrbel izvrstni Dario Kolobarić, ki je kot tank stekel proti vratom in nato prefinjeno zadel v polno.

Znova sta se predstavila tudi Sven Šoštarič Karić in Dino Musija, ki sta na preizkušnji. Kakšna bo njuna nadaljnja usoda, naj bi bilo znano v prihodnjih dneh, toda izvedeli smo, da je sin nekdanjega slovenskega reprezentanta Amirja Karića, ki je pred leti v Ljudskem vrtu zavrnil podpis profesionalne pogodbe in bil nazadnje član mlade ekipe Derbi Countyja, menda zelo blizu sklenitvi sodelovanja z dvakratnimi prvaki. Enaindvajsetletni mladenič se je tokrat preizkusil v vlogi osrednjega branilca, prav tako se zelo dobro znajde ob levi stranski črti, torej v vlogi, v kateri je nekoč blestel njegov oče. Kot zanimivost dodajmo, da je igral v dresu s številko 13 in priimkom Žužek na hrbtu, 22-letni vezist je medtem kakopak postal član nadvse ambicioznega koprskega drugoligaša.

Martin Metelko