sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
2 29.06.2019 09:55:00

BOG NE DAJ, da ga vidim zdaj, KO JE ZAMENJAL SPOL! Šokantne Mandarićeve besede pretresle vse (video)

V odmevnem intervjuju za TV Happy je prvi mož Olimpije postregel tudi z nekaj nadvse kontroverznimi vložki.

Najbolj v delu intervjuja v rubriki Goli Život, v katerem se je z voditeljem pogovarjal o svojem nekdanjem, kot mu pravi, prijatelju Brucu Jennerju, nekoč slavnemu atletu in dobitniku zlate olimpijske medalje v deseteroboju, danes pa še bolj slavni televizijski osebnosti Caitlyn Jenner, kar je Bruce postal po nadvse odmevni spremembi spola. Te spremembe se je Mandarić lotil na resnično odmeven, predvsem pa za mnoge kontroverzen in sporen način. 

"Bil je tako simpatičen, bil je pravi moški. Postaven, imel je lepih deklet, kolikor je želel - kar lepile so se nanj," se ga Mandarić spominja, kot da bi umrl, kar pa je pri vsem skupaj še najmanj sporno. "Ne morem razumeti, da je postal ženska. Edina logična razlaga mi je, da je tako zelo rad imel ženske in bil toliko okoli njih, da je še sam postal ženska," je prvi mož Olimpije ponudil precej novo razlago spremembe spola in šel še korak dlje. 

"Zelo mi je žal zanj. Poznal sem ga in zelo mi je žal. Bog ne daj, da ga vidim zdaj, ko je zamenjal spol in postal ženska. Bog ne daj, da ga vidim, bom še bolj razočaran. Mislim, da je začel padati, ko se je zapletel z eno od svojih lepotic Kris Kardashian. Nekaj se je takrat v njem okvarilo, to ni normalno. Če bi mi kdo rekel, da bo Bruce čez deset let ženska, bi mu rekel: 'govoriš neumnosti'," je Mandarić zadevo opisal na način, ki je dvignil ogromno prahu.

Da, taisti Mandarić, ki je nekoč zamenjal trenerja, ker je bil rasno nestrpen, da bi se tedaj pokazal kot širok, strpen in velik človek.

Celoten pogovor si lahko pogledate v spodnjem posnetku.   

Članki iz rubrike