evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
2 29.06.2019 08:54:37

Milanič ponuja ZADNJO PRILOŽNOST za dva nogometaša Maribora! Kako? Zakaj? TU SO PODROBNOSTI!

Martin Metelko
Gregor Bajde in Martin Kramarič sta pri Mariboru v zelo posebnem položaju.

Za oba nogometaša so poletne priprave verjetno zadnja priložnost, da se dokažeta trenerju Darku Milaniču. Na papirju sta sicer resda v enakovrednem položaju kot vsi ostali soigralci, toda glede na besede Denisa Šmeja se zdi, da vendarle ni tako. Po Šmejevih besedah so bili skupaj člani skupine TNT, ki so bili bolj ali manj v mariborskem kadru le številke. Nogometaši, na katere Darko Milanič ni računal. To navsezadnje dokazujejo tudi prijateljske tekme.

Tako Bajde kot Kramarič sta za zdaj dobivala največ priložnosti na tistih tekmah proti najlažjim tekmecem, a hkrati drži tudi to, da sta se denimo proti Dravinji zelo izkazala. Bajde je zabil en gol, Kramarič celo dva. Hkrati je oba Milanič za nekaj minut preizkusil tudi na položaju desnega bočnega branilca, a po tekmi priznal, da ju na tem položaju ne vidi. Najverjetnejša opcija je sicer, da bo Maribor enega od obeh nogometašev obdržal. V tem primeru bo skoraj zagotovo ostal Kramarič.

Ta je znan kot nogometaš, ki se med pripravami vedno zelo izkaže, in podobno spodobno je začel tudi letošnje poletne priprave. Pa Bajde? Če bo on tisti, ki bo odšel, mu ponudb ne bo manjkalo. Omenja se njegova vrnitev v Celje, pred časom se je govorilo o odhodu v Domžale, kjer deluje njegov nekdanji trener iz Celja Simon Rožman, ki je znal iz njega izvleči največ. Izključen ni niti odhod v tujino, nogometaši iz slovenske lige so na tujem vse bolj cenjeni ...

Značke: milanič, bajde, kramarič

Članki iz rubrike