evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
1 29.06.2019 09:21:53

SEKSA NE BO VEČ! Takole je Milan Mandarić OSUPNIL VSE, njegov tokratni nastop je ... (video)

Grega Wernig
Prvi mož Olimpije je kar dve uri govori na eni od srbskih televizij.

V rubriki Goli život na TV Happy je voditelj Milomir Marić gostil srbsko-ameriškega poslovneža Milana Mandarića in v več kot dvournem pogovoru obnorel splet. Govorila sta o poslu, o nogometu, o spominih, o dolgoletnih izkušnjah izjemno izkušenega moža, ki smo ga v Sloveniji v zadnjih letih spoznali predvsem kot kontroverznega upravitelja ljubljanske Olimpije. V izjemno sproščenem pogovoru se je Mandarić na marsikateri točki pokazal tak, kot ga doslej niste poznali. 

Nemogoče je seveda našteti vse teme in domislice, ki sta se jih sogovornika dotaknila, je pa zadeva - četudi v več delih - vsekakor vredna ogleda in jo spodaj na povezavi najdete v celoti. Nekaj odsekov je bilo še posebej posrečenih, nekaj zelo kontroverznih, mi izpostavljamo del pogovora, v katerem je Mandarić govoril o svojih spominih na Steva Jobsa, žal pokojnega, a nepozabnega tehnološkega genija in očeta Appla. Mandarić je v tem delu resnično presegel samega sebe. 

"Preden je umrl, sva s Stevom sedel ob bazenu na pivu in mi je govoril 'veš, Milan, nekoč ljudje na delovnih mestih ne bodo več potrebni. Ne v tovarnah, ne v restavraciji, ne v cerkvi. Vse to bodo počeli roboti'," je pripovedoval Mandarić v tem intervjuju. "Nato pa sem ga vprašal: 'Steve, kaj pa seks?' Dejal mi je, da seksa ne bo več, da sploh ne bo več obstajal," je v smehu še povedal Mandarić v edinstvenem pogovoru, ki si ga v celoti lahko pogledate spodaj.  

Članki iz rubrike