Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ba
ba
3 28.06.2019 13:20:11

'NORI' Štajerci! Česa takega mnogi NIKOLI NE DOŽIVIJO, tako se sprejme ŠAMPIONE! (video)

Obetavni mladeniči so se izkazali na Dunaju in v Beogradu.

Slovenska Bistrica nima prvoligaša, tamkajšnji klub tekmuje v tretjeligaški druščini, lahko pa se pohvali z odličnim delom v mlajših selekcijah. To razkrivajo številni turnirji doma in v tujini, v teh dneh sta v središču pozornosti starostni kategoriji U-9 in U-11.

Fantje do devetega leta starosti so se pod vodstvom trenerja Luke Ornika mudili na Dunaju, kjer so se preizkusili v zelo močni konkurenci in se nadvse izkazali. Na turnirju so med drugim sodelovali Juventus, Roma, Liverpool, Sporting, Sturm, Austria Dunaj, Club Brugge, Dinamo Zagreb in še bi lahko naštevali, toda bistriški upi se z zvenečimi imeni niso kaj prida obremenjevali. Predvsem pa so pokazali obilo nogometnega znanja in tekmovanje končali na drugem mestu, v finalu so morali priznati premoč Club Bruggeu, belgijski vrstniki so zmagali z 1:0.

Selekcija U-11, ki jo s klopi vodi Andraž Mlakar, se je s tekmeci iz tujine primerjala v Beogradu in v konkurenci 38 ekip iz 13 držav (Roma, Benfica, Crvena Zvezda, Admira, Olimpija ...) prav tako osvojila drugo mesto, slavili so beograjski rdeče-beli.

Oba dosežka v domačem okolju kakopak niti po naključju nista ostala neopažena oziroma sta močno odmevala, zato so si nogometni nadobudneži zaslužili sprejem, kakršnega mnogi nogometaši ne doživijo v svojih dolgih karierah. Tako Štajerci sprejemajo šampione ...

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem sledite TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike