gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 09.06.2019 12:38:14

NOVA MOČ: Maribor predstavil NOVEGA ČLANA, to je novo ime v Ljudskem vrtu!

Drago Wernig - TAKA
V Ljudskem vrtu so predstavili najnovejšega člana.

Oliver Bogatinov je postal novi strokovni vodja Nogometne šole NK Maribor. Po uspešni zgodbi v članskem nogometu, na klopi Aluminija, je sprejel povabilo iz Ljudskega vrta. Marin Bloudek je s koncem sezone 2018/19 zaključil sodelovanje, njegov naslednik pa začenja z delom na dobrih temeljih za uspešno nadaljevanje skrbi za vijol’čno prihodnost.


"Vesel in ponosen sem, da sem del vijol’čne zgodbe. Pripravljen sem na nov, velik izziv, z namenom, da vložim vso energijo in znanje v ta projekt. Maribor ima zelo dobro šolo, z velikim potencialom, skupaj z vsemi sodelavci v klubu, s trenerji in igralci, pa bom skušal prispevati svoj delež, da bi fantje na svoji razvojni poti v nogometni šoli optimalno napredovali," je za uradno spletno stran Maribora povedal ambiciozni 40-letnik, ki se je po Al Hilalu v Savdski Arabiji in Kopru znova usmeril k delu z mlajšimi selekcijami.

"Vse dosedanje izkušnje so dragocene, zdaj pa sem povsem posvečen delu v Ljudskem vrtu. Najprej sledi spoznavanje s klubskim ustrojem, zmožnostmi, z načinom dela. Potem pa bom skušal v dobro organizirano delovanje umestiti svoj del, ki bo izhajal iz interesa kluba. Prinašam prvoligaški pogled na nogomet, z izkušnjami in znanjem bom pomagal pri pripravi fantov, tako nogometno kot mentalno, za tekmovanje v absolutni kategoriji. Pot je dolga, upam pa, da bomo uspešni pri uresničevanju vizije in ciljev, ki so v klubu, kot je Maribor vedno najvišji. Tekmovalne dosežke želimo združiti s posamičnim razvojem igralcev. Stremeli bomo k temu, da bi bili rezultatsko vedno na vrhu. In da bi potem z vrha črpali potencial za preskok v naslednje selekcije."

Značke: maribor, bogatinov

Članki iz rubrike