franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 09.06.2019 11:47:16

Domžale se pripravljajo na EVROPO: To je druga okrepitev v dveh dneh!

Jurij Kodrun
Domžale gradijo ekipo za evropsko sezono.

Bližajo se priprave na novo sezono, Domžalčani pa že delajo s polno paro. Ne igralci, ki so za zdaj še na zasluženem počitku, ampak vodstvo kluba. Pred dnevi so moštvo okrepili z bočnim branilcem Josipom Ćorluko, zdaj pa so razkrili še eno okrepitev. Novi član Domžal je postal Krševan Santini, ki je bil v spomladanskem delu sezone član rumenih kot posojeni igralec NK Osijeka. Podpisal je enoletno pogodbo. "Krševan je v pol leta posoje pri nas pokazal in dokazal, da je zmožen prinesti dodano kvaliteto naši ekipi. Iz tekme v tekmo je bil boljši, kar je bil glavni razlog, da smo z Osijekom poiskali skupen dogovor za prestop Krševana v NK Domžale," je ob podpisu pogodbe za spletno stran domžalskega prvoligaša dejal športni direktor Matej Oražem.


32-letni hrvaški vratar se je Domžalam kot posojeni igralec Osijeka pridružil februarja letos. Nastopil je na 18 tekmah Prve lige in se ob izkazal z odličnimi obrambami. Svojo mrežo je nedotaknjeno ohranil trikrat, ob tem pa prispeval pomemben delež h končnem tretjem mestu in preboju v kvalifikacije za evropska tekmovanja.

"Veseli me, da bom še naslednje leto član rumenih rumenih. V Domžalah se počutim odlično in tu sem izredno zadovoljen, zato odločitev o podpisu pogodbe ni bila težka. Predvsem bi se za zaupanje zahvalil vodstvu kluba in svojim soigralcem, s katerimi smo v spomladanskem delu prikazali odlične igre. Kmalu nas namreč čaka kar nekaj zahtevnih izzivov in vseh se že izjemno veselim - tako od prihajajočih nastopov v evropskih tekmovanjih, kot domači Prvi ligi. Obenem bi se rad zahvalil vodstvu NK Osijek in vsem soigralcem, s katerimi sem si delil garderobo. Veseli me, da spoštujejo mojo željo in mi omogočijo prestop v klub, kjer bom imel na voljo več igralnega časa, hkrati pa se kot vratar še naprej razvijal. Prepričan sem, da je podpis pogodbe z Domžalami pravi korak v moji karieri in komaj čakam, da se nova sezona prične," je ob podpisu pogodbe dejal Santini.

Značke: santini, domžale

Članki iz rubrike