Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
6 09.06.2019 09:51:54

Po 'DEBAKLU' so AVSTRIJCI Alabi pripravili - vodič po SLOVENIJI, v njem pa ... Saj to je res NEZASLIŠANO!

Martin Metelko
David Alaba je s svojim nepoznavanjem slovenskih nogometašev in nespoštovanjem dvignil ogromno prahu.

Toliko, da se je enostavno moral oglasiti Matjaž Kek, oglasil se je tudi Zlatko Zahović, ki je zvezdnika Bayerna označil za skrajno nespoštljivega. Alaba namreč slovenskih nogometašev ni znal poimenovati niti z imenom in priimkom, s svojo aroganco je pokazal precejšnjo mero nespoštovanja. Da še nikoli ni slišal za Jana Oblaka in Josipa Iličića, je precej malo verjetno. 

Celotna zadeva je bila tako zelo odmevna tudi pri severnih sosedih, da so se pri avstrijskem Kurierju odločili, da Davidu Alabi pripravijo kratki vodič po Sloveniji, oziroma bolje rečeno, pripravili so mu seznam 10 stvari, ki bi jih moral vedeti o Sloveniji. Če ste pričakovali turistični vodič z vsemi znamenitostmi na čelu z Bledom, ste se ušteli ...

Seznam stvari namreč sestavljajo: najvišji dimnik v Trbovljah, Tina Maze, Postojnska jama, ob kateri so hudomušno zapisali: 'Če bodo Avstrijci iskali kraj, kamor bi se skrili po morebitnem porazu s Slovenijo, je to popolno skrivališče.' Četrta znamenitost je Goran Dragić, sledi ji cestna sol z aromo pršuta, ki so jo v Sežani uporabljali leta 2017, slovenski semafor, ob katerem naj bi v Sloveniji veljalo posebno pravilo, da se moraš ustaviti ob rumeni luči. Kot eno od 10 stvari, ki bi jih moral Alaba vedeti, je tudi zloglasni primer rezanja roke s krožno žago, omenili so še Anžeta Kopitarja, najstarejšo trto in pa seveda Melanio Trump. 

Članki iz rubrike