denar2 Dobra karma

Koliko denarja imamo, odloča matrica našega imena

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

aleksandra sadowska Svet24.si

FOTO: Želela je črne, zdaj je oslepela

33237601_10215838954103822_4379490890880647168_n_0 Necenzurirano

Novi poslanci: "udbovec", strokovnjak za zvonove, ...

chang (3) Njena.si

Špela Grošelj je bila kar naenkrat videti drugače

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

nu
nu
7 26.05.2019 18:55:35

ŠE NIKOLI TAKO ISKREN: Milanič o potezi Zahovića, ki naj bi ga ŽELEL SPOMLADI ZAMENJATI!

Grega Wernig
Darko Milanič odkrito o Zlatku Zahoviću.

Trener Maribora Darko Milanič je zelo iskreno spregovoril o tem, kaj se je dogajalo v Mariboru sredi sezone. Saj veste, o tem, da ga je Zlatko Zahović prvič javno pokritiziral. Mu dejal, da nima vzpostavljene hierarhije znotraj strokovnega štaba! Hkrati so se začele pojavljati govorice, da bo Zahović Milaniča zamenjal in namesto njega na klop postavil nekdanjega trenerja Osijeka Zorana Zekića. 

"Saj ni prvič. Je bilo prvič? Nekdo, ki je mlad, me vpraša, kako to zdržim. Človek se vsega nauči. Skozi eno uho noter, skozi drugo ven. Na koncu pridem lepo domov, pogledam v vitrino, preštejem kolajne, si kaj lepega zapojem, odprem steklenico dobrega vina in uživam. In na koncu veste, kaj lahko ostali naredijo, ne? Tako da ... Delali bomo dalje, se dalje trudili. Biti tukaj trener ... Ko rečem, da moraš znati dobro plavati, moraš dejansko znati dobro plavati. Fantje imajo zelo veliko kakovosti. Razumem, da imam na voljo res izredno dober kader, širšega kot drugi. Vendar obdržati tiste, ki niso na igrišču, doseči, da se še zmeraj veselijo, da navijajo, da so tu ... To je umetnost. In nam uspeva,"  je dejal Milanič

Primorec je v Zahovićevi kritiki našelstvar, ki je vijoličaste naredila močnejše. "Nekdo, ki ni na mojem mestu, si misli 'kaj je zdaj to?'. Toda negativna stvar, ki je navzven videti zelo negativna, ni vedno takšna. Gremo dalje, še bolj močni, še bolj skupaj. Dejansko nam te negativne zadeve delajo uslugo," je svoje razmišljanje predstavil Milanič.

Značke: milanič, zahović

Članki iz rubrike