900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 24.05.2019 10:28:58

PRESENETLJIVA okrepitev pri OLIMPIJI!? Ljubljančani želijo sina slavnega pevca

Sezona se bo za Olimpijo končala spektakularno: s finalom pokalnega tekmovanja, v katerem se bodo zmaji pomerili z Mariborčani.

Potem sledi nekaj dni zasluženega premora, nato pa so že na vrsti priprave na novo sezono. Milan Mandarić, Fabijan Komljenović in druščina bodo morali pljuniti v roke in v klub pripeljati nove okrepitve, po naših informacijah pa so enega od bodočih novincev našli kar v nekdanjem talentu Crvene zvezde.

134-7-rajovic1
Andrija Rajović je šele 17-letni napadalno usmerjeni vezist (7. junija bo praznoval polnoletnost), ki je do nedavnega igral za mladinsko ekipo Crvene zvezde. Gre za sina slavnega balkanskega pevca Bobana Rajovića, ki se je pred leti predstavil tudi na slovenskem tržišču s svojim največjim hitom 'Usne boje vina'. Ravno slavni pevec pa je tisti, ki je poskrbel, da je njegov sin ostal brez kluba. Čeprav so pri Crveni zvezdi želeli z mladim Andrijo podpisati profesionalno pogodbo in ga v naslednji sezoni posoditi Napredku iz Kruševca, se je Boban Rajović odločil, da je za njegovega sina bolje, da prekine pogodbo z rdeče-belimi. Razlog? Bojda so se okrog Andrije začeli smukati agenti sumljivega slovesa in zgodovine, zato je Rajović starejši svojemu sinu svetoval, naj si za nadaljnjo kariero poišče mirnejše okolje. Pevec je Crveni zvezdi kar sam plačal 109 tisoč evrov trening nadomestila, rdeče-beli pa so Andriji dali proste roke in mladenič si zdaj išče nov klub. 


Na mizi tudi ponudba švicarskega velikana
In po naših informacijah so se za še ne polnoletnega vezista, ki ima tudi potni list EU, kar je seveda velika prednost – rojen je bil namreč na Danskem –, zelo ogreli pri Olimpiji. Za kariero Rajovića po podatkih Transfermarkta po novem skrbi agencija iz BiH, ki ima pod svojim okriljem tudi mariborski trojček Jasmin Mešanović, Kenan Pirić in Nardin Mulahusejnović ter ravno v slovenskem nogometu vidi odlično odskočno desko za svoje nogometaše. Spomnimo, preden je Nardin Mulahusejnović podpisal pogodbo z Mariborom, se je na glas govorilo tudi, da si mladega reprezentanta BiH želijo Ljubljančani. Z njimi se je nekaj časa povezovalo tudi Pirića, toda oba omenjena nogometaša sta naposled končala v Ljudskem vrtu. Tokrat želijo zmaji prehiteti konkurenco, ki bo v primeru Rajovića precejšnja.

134-7-rajovic2
Mladeniču, ki bo zamenjal svoje nogometno državljanstvo in zaigral za Črno goro – za to se je bojda zavzel sam predsednik zveze, legendarni Dejan Savičević –, je namreč profesionalno pogodbo ponudil švicarski velikan Young Boys, ki je v tej sezoni zelo prepričljivo osvojil naslov švicarskega prvaka. A Rajović in njegovi predstavniki se zavedajo, da je švicarski klub v tem trenutku verjetno previsoka stopnička, zato iščejo klub, v katerem bi se lahko še naprej razvijal. In Olimpija vsekakor je eden izmed takšnih klubov ...

Članki iz rubrike