alex volasko Dobra karma

Najlepši slovenski zvezdniški par gre končno ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

kraljica zabava 5 Svet24.si

Kraljica premierju dovolila, da telovadi znotraj ...

z najo Svet24.si

»Kdo ima v tem sistemu posebne potrebe: naši ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

jurij zrnec Njena.si

Jurij Zrnec na novi fotografiji popolnoma ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
1 24.05.2019 08:44:36

Olimpija SPREJELA ODLOČITEV glede nesrečnega NIKA KAPUNA: Kljub vsemu mu bodo ...

www.alesfevzer.com
Kaj se dogaja z Nikom Kapunom?

Eden tistih, ki jim poleti poteče pogodba z Olimpijo, je tudi Nik Kapun. Toda nesrečni vezist, ki je spet poškodovan, bo vseeno ostal v Ljubljani.

Milan Mandarić se je odločil: še dodatno bo zaprl finančno pipico in še bolj oklestil znesek, namenjen plačam nogometašev. Med drugim to pomeni, da bodo klub zapustili najdražje plačani posamezniki, v sezono 2019/20 pa se bodo Ljubljančani bržčas podali z mladim, bolj kot ne domačim kadrom. Del tega bo še naprej tudi Nik Kapun, čeprav se tudi sam bliža koncu podpisane pogodbe. Toda Olimpija nesrečnemu vezistu ne bo obrnila hrbta, kljub vsemu mu bo stala ob strani. Dejansko je uprava zanj že pripravila novo pogodbo, Kapun jo mora le še podpisati. Da jo bo, ni dvoma. Po seriji poškodb, ki so v zadnjih letih močno oklestile njegovo število odigranih tekem (v povprečju 16 ligaških nastopov na sezono od tekmovalnega leta 2015/16 dalje), je utopično pričakovati, da bi kjerkoli drugje lahko dobil boljšo ponudbo.ENKRAT V NASLEDNJEM MESECU
Toda kdaj se bo 25-letnik, ki mu je pred meseci spet ponagajala ahilova tetiva, vrnil na zelenice? Kot smo izvedeli, naj bi se to zgodilo enkrat v naslednjem mesecu. Ali bo nared že za uvodne preizkušnje novega tekmovalnega leta, bomo kakopak šele videli.

Članki iz rubrike