krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

marko stanković Njena.si

Talent Marko kaznovan zaradi nasilnega videa

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
1 24.05.2019 08:44:36

Olimpija SPREJELA ODLOČITEV glede nesrečnega NIKA KAPUNA: Kljub vsemu mu bodo ...

www.alesfevzer.com
Kaj se dogaja z Nikom Kapunom?

Eden tistih, ki jim poleti poteče pogodba z Olimpijo, je tudi Nik Kapun. Toda nesrečni vezist, ki je spet poškodovan, bo vseeno ostal v Ljubljani.

Milan Mandarić se je odločil: še dodatno bo zaprl finančno pipico in še bolj oklestil znesek, namenjen plačam nogometašev. Med drugim to pomeni, da bodo klub zapustili najdražje plačani posamezniki, v sezono 2019/20 pa se bodo Ljubljančani bržčas podali z mladim, bolj kot ne domačim kadrom. Del tega bo še naprej tudi Nik Kapun, čeprav se tudi sam bliža koncu podpisane pogodbe. Toda Olimpija nesrečnemu vezistu ne bo obrnila hrbta, kljub vsemu mu bo stala ob strani. Dejansko je uprava zanj že pripravila novo pogodbo, Kapun jo mora le še podpisati. Da jo bo, ni dvoma. Po seriji poškodb, ki so v zadnjih letih močno oklestile njegovo število odigranih tekem (v povprečju 16 ligaških nastopov na sezono od tekmovalnega leta 2015/16 dalje), je utopično pričakovati, da bi kjerkoli drugje lahko dobil boljšo ponudbo.



ENKRAT V NASLEDNJEM MESECU
Toda kdaj se bo 25-letnik, ki mu je pred meseci spet ponagajala ahilova tetiva, vrnil na zelenice? Kot smo izvedeli, naj bi se to zgodilo enkrat v naslednjem mesecu. Ali bo nared že za uvodne preizkušnje novega tekmovalnega leta, bomo kakopak šele videli.

Članki iz rubrike