dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

veronika ročeva Svet24.si

FOTO: "Otroci so umrli tu"; Rusinja z razgaljenimi...

nebesni svod Petisvet.si

Tedenski horoskop od 17.6. do 23.6. 2019

marjan šarec Svet24.si

Poslanci sprašujejo, Šarec odgovarja: S takšno ...

nicole Scherzinger Svet24.si

To je telo 40-letne Nicole, ki je prebolela ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

jb
jb
1 20.05.2019 07:50:34

Novo ime na SEZNAMU nogometašev, ki želijo zapustiti OLIMPIJO! Na izhodnih vratih še en ZVEZDNIK!

Asmir Suljić
alesfevzer.com
Olimpiji se poleti obetajo korenite kadrovske spremembe, eden tistih, ki bodo skoraj zagotovo odšli drugam, je tudi Asmir Suljić.

Vezist iz Bosne in Hercegovine, ki ima tudi madžarski potni list, je v tej sezoni prvi podajalec Olimpije, v vseh tekmovanjih je podal za 13 zadetkov svojih soigralcev. Tudi sicer se je v Sloveniji dokazal kot kakovosten, tehnično nadarjen in zelo prodoren vezist, zato ne preseneča, da naj bi se z njim že spogledovala plejada tujih klubov. Kot poročajo poljski mediji, naj bi bila zanj najbolj zagreta dva tamkajšnja kluba: legendarna Legia, za katero igra Miroslav Radović, in tudi Lechia iz Gdanska. Suljić ima bojda na mizi tudi ponudbe iz Nemčije, Belgije in Rusije. Že pozimi je zanimanje zanj pokazala tudi Jagiellonia, klub Nemanje Mitrovića. 

Suljić, ki naj bi izrazil željo po odhodu iz Ljubljane, je že bil član poljskega kluba. Preden je podpisal za Olimpijo, je bil član Wisle. No, zanjo je zgolj podpisal, in sicer januarja 2018. Lani poleti je nato odšel v Krakov, a se na petah obrnil, ko je videl, kakšen kaos vlada v tem sicer kultnem poljskem klubu. Pa še tole: kdorkoli bo Suljića želel odpeljati iz Ljubljane, bo moral precej seči v žep. Nogometaš ima z zmaji podpisano pogodbo do leta 2020, Milan Mandarić naj bi zanj zahteval najmanj milijon evrov odškodnine. Glede na igre v tej sezoni to niti ni tako zelo nerealno …

Članki iz rubrike