duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

nu
nu
2 19.05.2019 19:21:14

TEGA ŠE NISTE VIDELI! Navijači Sarajeva so celo noč veseljačili, potem pa ŠOKIRALI SOMEŠČANE (foto)

sn
Potem ko so krog pred koncem prvenstva BiH nogometaši Sarajeva z visoko zmago nad Zvijezdo 09 osvojili tretji naslov državnih prvakov, se je navijaško slavje končalo nepričakovano.

Sarajevo je lovoriko iztrgal iz rok Zrinjskega, ki je slavil največkrat doslej in tudi v zadnjih treh sezonah. Tokrat se je ekipa iz Mostarja morala zadovoljiti z drugim mestom, pred zadnjim krogom namreč za Sarajevom zaostaja za tri točke, a ima tekmec za neulovljivih 22 zadetkov boljšo gol razliko.

Po sobotni zmagi se je rajanje navijačev iz stadiona Asim Ferhatović Hase preselilo v središče mesta. Klub je prvič v zgodovini osvojil dvojno krono, zato je bila zabava še toliko bolj divja. Glavna proslava obeh naslovov se je odvijala pred znamenitim večnim ognjem oziroma 'Vječno vatro' - spomenikom vojaških in civilnih žrtev druge svetovne vojne v Sarajevu.

Ko so številni že omagali, v zgodnjih jutranjih urah, se je skupina navijačev Sarajeva odločila storiti nekaj nevsakdanjega, a nekaj plemenitega, kar je navdušilo meščanke in meščane. Po koncu zabave so namreč po ulicah pobirali smeti, ki so jih navijači odvrgli med slavjem.

navijaci sarajevo


"Bravo za to skupino navijačev Sarajeva! Tako se spoštuje in skrbi za mesto, tako se ljubi naše Sarajevo! Ob tej priližnosti jim moramo čestitati, tudi ekipi in vodstvu kluba za dvojno krono. Upamo, da bo ta športni kolektiv naš partner v prihodnjih ekoloških akcijah. Za lepo in čisto Sarajevo!" Tako je zapisano na facebook strani 'Umazano mesto Sarajevo'.

Značke: sarajevo, navijači

Članki iz rubrike