duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

STA
STA
1 19.05.2019 21:55:05

KDO JE NAJBOLJŠI - Požeg Vancaš, Ibričić ali Ivković? Tukaj je odgovor!

Jurij Kodrun
Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins) je na svečanem dogodku v Ljubljani podelil nagrade najboljšim nogometašem.

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins) je na svečanem dogodku v Ljubljani podelil nagrade najboljšim nogometašem, v 1. SNL, glavna nagrada je pripadla vezistu Celja Rudiju Požegu Vancašu. Prvi igralec grofov, ki je v pretekli sezoni debitiral v slovenski izbrani vrsti, je bil izbran med tremi nominiranci, ki je vključeval še lanskega dobitnika nagrade za naj nogometaša Senijada Ibričića iz Domžal in branilca Maribora Saša Ivkovića.

Po oceni Spinsa se je 25-letni ofenzivni vezist v pretekli sezoni izstrelil med zvezdnike lige, pred nedavno poškodbo pa je bil tudi v igri za prvega strelca prvenstva.

pozeg vancas
Jurij Kodrun
Na letošnjem izboru, v katerem so ob igralcih in trenerjih državnega prvenstva prvič glasove prispevali tudi novinarji in splošna javnost, je za naj trenerja bil izbran trener Mure Ante Šimundža, za naj mladega nogometaša napadalec Maribora Jan Mlakar, za naj igralko prve ženske lige pa članica Beltincev Špela Kolbl.

kronaveter jk
Jurij Kodrun

Značke: nogomet, dp, nagrada

Članki iz rubrike