ženska pomlad Dobra karma

TO je bolj pomembno, kot tuhtanje, kdaj bo težkih...

inja zalta Svet24.si

Inja pozvala k medsebojni pomoči in kritikom ...

PER-upokojenci trgovina nemcija-reuters Reporter.si

Nemški izhod iz karantene: dalj časa bi v ...

maske Svet24.si

Poveljnik Civilne zaščite: Tudi po dobavah ...

20200303-00993114 Necenzurirano

Razkrivamo vladni trik za zvišanje ministrskih ...

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_Nuša Rojs Njena.si

Nuša Rojs spet z Mijom

nu
nu
0 19.05.2019 17:21:20

Pepu se je SNELO! Ni hotel odgovoriti na novinarsko vprašanje in je... (video)

Reuters
Včasih so novinarska vprašanja tudi manj prijetna, toda izpostavljene javne osebe, kot so igralci ali trenerji, bi morali odgovoriti tudi na njih.

Pep Guardiola, trener Manchester Cityja, se je včeraj okitil še s tretjo angleško lovoriko v tej sezoni. Edini spodrsljaj, ki ga je doživel, je bil izpad v ligi prvakov proti Tottenhamu.

Na novinarski konferenci po tem, ko je City raztreščil Watford s 6:0, je novinar ene najbolj uglednih agencij na svetu Associated Press, vprašal Guardiolo, kako so njegove osebne finance povezane s škandalom v Manchester Cityju, ki ga zdaj preiskuje Uefa. Novinar je vprašal, če je Pep tudi dobival plačilo mimo kluba, neposredno iz Abu Dabija, tako kot prejšnji trener Cityja Roberto Mancini.

Guardioli pa se je po odgovoru sodeč strgalo. "Ali se zavedate kaj ste me vprašali? Ali se zavedate, da ste me ravno danes vprašali, če sem dobil denar od nekoga drugega? Iskreno, ali mislite, da si zaslužim, da dobivam taka vprašanja? Ne vem, kaj je bilo z Mancinijem. Na dan, ko sem osvojil trojno krono, me sprašujete, če sem dobival denar od koga drugega. Ali me obtožujete? Ali me obtožujete, da sem dobil denar 'po strani'?," je bil osupel Guardiola. 

Hm, morda bi bilo boljše, če bi Guardiola na novinarjevo vprašanje odgovoril s preprostim NE.

Članki iz rubrike