Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
11.04.2019 07:13:06
Deli članek:

Kakšna KALVARIJA Matica ČRNICA: Mu grozi KONEC KARIERE!? Zdravniki so se zgrozili, ko so odprli koleno in ...

Martin Metelko

Čeprav je star šele 26 let, mu že grozi konec kariere! Da, prav ste prebrali; ni nemogoče, da bo moral Matic Črnic kopačke predčasno obesiti na klin.

Da je bilo življenje nogometaša iz Maribora nekoč neprimerno lepše, ni dvoma, zdaj pa se trudi predvsem odgnati črne misli. Potem ko si je na večnem derbiju huje poškodoval koleno, je moral celo na operacijo. Ko so mu kirurgi koleno odprli, pa so se zgrozili – hrustanca skoraj ni bilo več. Potem so svoje delo opravili po najboljših močeh, toda poškodba je tako kompleksna, da Črnic morda nikoli ne bo okreval do te mere, da bo lahko še naprej profesionalni nogometaš.

Ključno bo to, ali bo njegovo telo sprejelo tujek, s katerim želijo zdravniki obnoviti poškodovani del kolena. Če ne … No, zato pa smo tudi zapisali, da Črnic v teh dneh in tednih predvsem odganja črne misli. Kakopak ta hip niti po naključju še ni znano, koliko časa bo nekdanji nogometaš Maribora, Domžal in Rijeke v resnici moral počivati. Pri Olimpiji so pred časom sicer napovedali, da se bo vrnil čez pet mesecev, a to je bila bržčas preveč optimistična trditev. Kakorkoli, Maticu lahko v tem trenutku zaželimo le gromozansko mero sreče. Potreboval jo bo …