sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
2 10.04.2019 19:20:31

Dela, kot da je njegov ZADNJI DAN! Robert Pevnik se je sestal z Milanom Mandarićem, o svoji PRIHODNOSTI pa: Če bom moral oditi ...

alesfevzer.com
Robert Pevnik ostaja trener Olimpije. Vsaj za tekmo z Muro.

Vsaj na tekmi z Muro bo Olimpijo še vodil Robert Pevnik. Kako bo naprej, bo marsikaj odvisno od razpleta prihajajočega obračuna. No, Pevnik je kljub temu, da se je Milan Mandarić že pogovarjal s Safetom Hadžićem, optimist. Še več, verjame, da bo še dolgo vodil Olimpijo! "Imela sva nekaj razgovorov z Milanom Mandarićem in lahko rečem, da sem zelo zadovoljen. Zelo ga spoštujem in sem ponosen na to, da mi je dal priložnost. Verjamem, da jo bom maksimalno izkoristil. Gre za veliko osebnost, ki človeku veliko da tudi izven nogometa. Veselje je delati z njim. Normalno je, da si želi dobrih rezultatov in dobrih iger. V vsem se strinjava. Kaj se bo zgodilo jutri, pojutrišnjem, me sploh ne zanima. Vse, o čemer sva se pogovorila, je bilo izredno pozitivno," je na medijskem dnevu Olimpije dejal strokovnjak iz Polzele.

Nato je bil glede svoje prihodnosti na čelu zmajev še konkretnejši: "Ne razmišljam o tem, da bo prišlo do česarkoli. Že, ko sem prišel, sem rekel, da delam, kot da je jutri moj zadnji dan. Tako je bilo in tako je ostalo. Ponosen sem na delo, ki sem ga in ga bom še naredil. Še vedno pa verjamem, da bom trener Olimpije še dolgo časa, Ne bojim se tega, kaj se bo zgodilo z mano. Spoštujem človeka, ki v klub daje svoj denar. Kakorkoli se bo odločil, bom to odločitev spoštoval. Vemo, da vsi delamo za Olimpijo. Tudi, če bom moral oditi, ne bo nobenih zamer. Lahko pa rečem, da za zdaj čutim podporo. Tako vodstva kluba kot igralcev. Ko ne bo več tako, bom začel o tem razmišljati."

Članki iz rubrike