palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
7 21.02.2019 12:16:16

NEVERJETNO! Milan Mandarić ZNOVA OSTRO UDARIL po Igorju Bišćanu! To bi moral ...

Martin Metelko
Predsednik Olimpije Milan Mandarić izkoristi vsak trenutek, da malce poniža svojega nekdanjega trenerja Igorja Bišćana.

Prvi mož Olimpije Milan Mandarić je vnovič udaril po v zadnjih letih z naskokom najuspešnejšem trenerju zmajev Igorju Bišćanu. Nekdanji odlični hrvaški nogometaš in zdajšnji trener Rijeke je v prejšnji sezoni z Olimpijo osvojil dvojno krono, nato pa moral zapustiti zmajevo gnezdo. Predsednik kluba Milan Mandarić ga je odpustil zaradi banalnih, nelogičnih razlogov in vse skupaj poskušal patetično, a neuspešno opravičiti. 

Mandarić še vedno vztraja pri tem, da je Bišćana upravičeno odpustil, še naprej navaja razloge, ki se jim številni na glas smejijo, hkrati pa ne pozabi vsakič znova omeniti, da ni bilo težko sprejeti odločitev, da se razide z dobitnikom dvojne (!) krone. Tako je bilo tudi v zadnjem intervjuju za MMC. "Ni bilo težko, saj je sebe postavil nad klub. Nihče ni večji od kluba – ne igralec, ne trener in ne predsednik. Nihče ne sme biti oziroma tudi ne more biti. Takšno odločitev bi moral zaradi tega sprejeti že prej," je dejal Mandarić. 


In se dotaknil filozofije, ki je Bišćan ni želel sprejeti. "Moja oziroma klubska vizija je bila vedno ista, le on je ni želel sprejeti. Ves čas smo želeli razvijati igralce. Dam vam primer, ko smo bili lani v Turčiji, je bil z nami na pripravah mladi Turkuš, ki je odlično odigral pet ali šest prijateljski tekem. Potem smo prišli nazaj v Slovenijo in ga ni bilo v moštvu. Vprašal sem ga, kje je, pa mi je odgovoril: "Predsednik, ne vidim ga v ekipi." Kako ga ne vidiš? Z mladim igralcem moraš biti potrpežljiv, če ni tisto, kar si sprva pričakoval. Moraš potrpeti tudi določene napake. Treba je čakati. Če ga ne vidiš, potem jaz ne vidim tebe," pravi predsednik Olimpije. No, treba je poudariti, da je omenjeni Turkuš trenutno član Ilirije, kamor ga je Olimpija posodila, saj ga stroka zmajev (trenutno) ne vidi v ekipi aktualnih slovenskih državnih prvakov. 

Mandarić je v intervjuju izrekel tudi marsikatero netočno stvar. "Zadnja sezona je bila po mojem mnenju nesrečna. Če smo iskreni, ko smo izgubili proti Celju in je do konca ostalo še sedem tekem, smo vse igrali z namenom, da ne izgubimo," je povedal predsednik Olimpije. Ljubljančani seveda v Celju niso izgubili ... "Potrebovali smo le eno zmago, pa smo čakali zadnji dvoboj in zadnjo enajstmetrovko, da smo prišli do naslova. Če me razumete, na to ne moremo biti ponosni, če smo popolnoma pošteni. Zdaj se zavedamo, da nas čaka precej težje delo, saj zaostajamo devet točk, a verjamem, da se z željo, delom in tudi nekaj sreče, ki jo v nogometu vedno potrebuješ, lahko vrnemo v igro in se borimo za naslov," je še dodal. 

Celoten intervju si lahko preberete tukaj. 

Članki iz rubrike