Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 21.02.2019 09:33:48

Andraž Šporar razkril VELIKO ŽELJO: Zahović? Z njim sem se VEDNO RAZUMEL, zato …

EkipaSN
Na klubski sceni gole zabija kot po tekočem traku, zdaj se želi Andraž Šporar dokazati tudi v reprezentančnem dresu.

Novinarji časnika Ekipa SN so v Bratislavi obiskali izredno vročega slovenskega napadalca Andraža Šporarja, ki je prvi strelec državnega prvenstva Slovaške. V dresu Slovana je Šporar v tej sezoni zabil že neverjetnih 21 golov na 23 tekmah, kar je kakopak izjemna statistika. Prav nobenega dvoma ni, da je Šporar še kako prisoten tudi v mislih selektorja Matjaža Keka, ki se je z Ljubljančanom dejansko že pogovarjal o tem, kako bosta v prihodnje sodelovala.


"Da. Sva se že pogovorila, vse je bilo korektno. Povedal mi je, kje me vidi v reprezentanci," je v velikem intervjuju za Ekipo SN, ki si ga lahko še vedno preberete na spletni strani Trafika24.si, dejal nekdanji nogometaš Olimpije in na vprašanje, ali ga Kek vidi kot prvega napadalca izbrane vrste, odgovoril: "Mislim, da je zdaj brezpredmetno govoriti o tem. Prezgodaj je. Bomo videli, kako bo, ko se bomo prvič zbrali, ko bo prišla prva tekma. Imam pa občutek, da je Slovenija dobila pravega selektorja. Sam osebno komaj čakam, da se s fanti spet dobimo."

Novinarji Ekipe SN so Šporarja pobarali tudi o tem, ali bi imel kaj proti, če bi v napadu reprezentance igral skupaj z – Luko Zahovićem! Torej napadalcem Maribora … "Z Luko se odlično poznava še iz časov mlade reprezentance. Tam sva zelo dobro sodelovala, zabila tudi nekaj golov. Zagotovo ti je lažje, če imaš v napadu ob sebi tako kvalitetnega soigralca, kot je Zahović. Seveda bi z veseljem spet sodeloval z njim. No, tako ali tako pa imamo kar nekaj odličnih napadalcev," je poudaril 24-letnik.

Članki iz rubrike