Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 21.02.2019 09:52:26

Jan Oblak, junak Atleticove zmage nad Juventusom, je PRIZNAL: TO je bilo res NENAVADNO!

Nogometaši Atletica so sinoči v prvi tekmi osmine finala lige prvakov z 2:0 premagali Juventus.

Gostje so upali, da bodo na krilih Cristiana Ronalda, ki se je prvič po odhodu iz Madrida udaril z bivšim mestnim tekmecem, prišli do ugodnega izhodišča pred povratnim srečanjem na svojem stadionu.

A to je bil račun brez krčmarja, colchonerosi so jim prekrižali načrte, slavili so z 2:0, zadetka pa so dosegli v 78. in 83. minuti, prispevala sta ju Jose Maria Gimenez in Diego Godin. Osrednja branilca zasedbe Diega Simeoneja sta torej prispevala levji delež pri tem, da je madridska mreža ostala nedotaknjena, hkrati pa sta odlično opravila še delo napadalcev.

"Kar malo smešno je bilo, da sta zadetke dosegla osrednja branlca, to je res nenavadno, ampak najbolj pomembno je, da smo zmagali. Čestital sem jima, zaslužila sta si," je po srečanju povedal še en junak uspešnega madridskega večera. "Vedeli smo, da bo tesna, težka tekma, pred nami je še 90 minut dela v Torinu, ostati moramo mirni in se dobro pripraviti."

Oblak je svoje mojstrstvo pokazal z izjemnim posredovanjem pri prostem strelu Cristiana Ronalda in pri bombi Federica Bernardeschija. "Ko igra Cristiano Ronaldo, se na tekmo ne pripraviš na drugačen način. Je en od najboljših nogometašev v zgodovini, zabije veliko golov, toda moraš se pripraviti na Juventus kot moštvo. Vsi se veselimo velikih tekem, nocojšnja pa je bila ogromna," je zaključil slovenski reprezentančni vratar.

oblak re
Reuters

Članki iz rubrike